Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżki

SŁODKI DZIEŃ DZIECKA W SZCZECINIE.

SŁODKI DZIEŃ DZIECKA w SZCZECINIE

Sobota 28 maja godz. 11:00

Zapraszamy DZIECI I MŁODZIEŻ Z CUKRZYCĄ

z terenu województwa zachodniopomorskiego wraz z RODZINAMI

na PIKNIK SPORTOWO-REKREACYJNY z okazji DNIA DZIECKA.

Jest to pierwsze spotkanie integracyjne w Szczecinie,

BĘDZIE TO zatem DOSKONAŁA OKAZJA ABY SIĘ POZNAĆ

GDZIE: KOMPLEKS BASENOWO REKREACYJNY ARKONKA ul. Arkońska 30 a Szczecin

CO ZABRAĆ: wygodne buty, strój sportowy (czyli dresy,adidasy - baseny nie będą dostępne)

W PLANACH: animowane zabawy integracyjne, dmuchańce, zabawy sportowe, kiełbasa z grilla z pyszną bułą (prosimy o zgłaszanie DIETY BEZGLUTENOWEJ), dużo uśmiechu i radości.

UDZIAŁ BEZPŁATNY :)

ZAPISY 4.04. GODZ. 12:00 do 10.05.2022 przez formularz elektroniczny (link)

Ilość miejsc ogranicznona - o udziale decyduje kolejność zgłoszeń oraz oczywiście pierwszeństwo przy naborze dla SUBKONTOWICZÓW.

ZAPRASZAMY :)

Z przyjemnością informujemy, że Marszałek Województwa Zachodniopomorskiego Olgierd Geblewicz objął swym patronatem honorowym imprezę sportowo-rekreacyjną z okazji Dnia Dziecka dla dzieci i młodzieży z cukrzycą „Słodki Dzień Dziecka” (28.05.2022 r.)