Kierunek Aktywność - zapisy do projektuRuszyły zapisy do Projektu Kierunek Aktywność, edycja 2024/2025. Można zapisać się pod tym linkiem: https://foundationforchildrenwithdiabetes.my.site.com/s Diabetycy z województwa świętokrzyskiego dodatkowo mogą zapisywać się do projektu regionalnego, naprawdę warto!Zmiany w grafiku pracy Fundacji podczas wakacjiW związku z licznymi wyjazdami kadry na turnusy rehabilitacyjne, informujemy, że w okresie od 1.07.2024r. do 31.08.2024r. będzie obowiązywał wakacyjny grafik pracy w Fundacji.Jestem dorosły i co dalej? - warsztaty motywacyjne cz. 3Data: 12 czerwca (środa) Godzina: 19.00 do 21.00 Forma: on-line, spotkanie na platformie ZoomDrugie Spotkanie dla Mam już 9 czerwca 2024 z Edytą WojtczakZapraszamy na drugie Spotkanie dla Mam z Edytą Wojtczak Data: 9 czerwca (niedziela) Godzina: 11.00 do 13.00 Miejsce: Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą, ul. Szpitalna 5/16, Warszawa,DIABTEAM 2024 - obozy sportoweDofinansowanie do obozów sportowych wiosna 2024 - zima 2025 Zapraszamy do zapisów. Nasi subkontowicze mają pierwszeństwo w zapisach.Zapytanie ofertowe - przewóz osób 6 obozów sportowychZapytanie ofertowe - organizacja obozów sportowychZapisy na obóz wspinaczkowo-trekkingowy dla osób 18+OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY Kiedy: 15 wrzesień (niedziela) - 21 września (sobota) 2024r. Gdzie mieszkamy: w okolicy Krakowa Gdzie się wspinamy: skałki Jury Krakowsko - Częstochowskiej Gdzie wędrujemy: Beskidy, Gorce, Pieniny Dla kogo: DLA DOROSŁYCH 18+

SURVIVALOWY DZIEŃ DZIECKA Z FUNDACJĄ.

SURVIVALOWY DZIEŃ DZIECKA W PARKU ROZRYWKI AKTYWNEJ

4 i 5 CZERWCA 2022 ( sobota i niedziela)

Z okazji Dnia Dziecka zapraszamy DZIECI I MŁODZIEŻ z cukrzycą

na 2 DNIOWY WYJAZD SURVIVALOWY

W programie wiele atrakcji, dzięki którym spędzicie czas miło i aktywnie :)

GDZIE:  W PARKU ROZRYWKI AKTYWNEJ BARTBO W BUTRYNACH

Butryny 100. 10 -687 Olsztyn ; https://park-bartbo.pl/

DLA KOGO: dzieci i młodzież z cukrzycą ( rodzeństwo w miarę wolnych miejsc)

dzieci do lat 10 z opiekunem

dzieci 10 + możliwość wyjazdu samodzielnego

KOSZT:  dzieci i młodzież z CT1-  BEZPŁATNIE

dorośli – pobyt - 150 zł   (nocleg i wyżywienie)

rodzeństwo/dzieci zdrowe  - pobyt 150 zł. (nocleg i wyżywienie), koszty atrakcji BEZPŁATNIE

CO ZABRAĆ: śpiwory, dresy do spania, latarki, czapki z daszkiem oraz kremy na słońce, płyn na kleszcze i komary, odzież sportową, kurtki przeciwdeszczowe, kieszonkowe, osprzęt cukrzycowy!

NOCLEG: w namiotach wojskowych na pryczach (własne śpiwory)

WYŻYWIENIE: sobota: obiad , kolacja

niedziela: śniadanie, obiad

Prosimy o zgłaszanie DIET BEZGLUTENOWYCH.

TRANSPORT: przejazd grupy AUTOKAREM: Warszawa-BARTBO-Warszawa

W PLANACH  m.in.:

PARK LINOWY, STRZELNICA PARKOWA (łuk, wiatrówka, broń pneumatyczna, paint baaal), GRA TERENOWA, NOCLEG W NAMIOTACH WOJSKOWYCH , OGNIESKO  i inne.

W trakcie trwania obozu zapewniamy opiekę diabetologiczną dla dzieci uczestniczących w wyjeździe samodzielnie.

ZAPISY 4.04. od godz. 12:00 do 10.05.2022. przez formularz elektroniczny (link)

Ilość miejsc ograniczona - o udziel decyduje kolejność zgłoszeń oraz oczywiście pierwszeństwo przy naborze dla SUBKONTOWICZÓW

ZAPRASZAMY :)