Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżki

SURVIVALOWY DZIEŃ DZIECKA Z FUNDACJĄ.

SURVIVALOWY DZIEŃ DZIECKA W PARKU ROZRYWKI AKTYWNEJ

4 i 5 CZERWCA 2022 ( sobota i niedziela)

Z okazji Dnia Dziecka zapraszamy DZIECI I MŁODZIEŻ z cukrzycą

na 2 DNIOWY WYJAZD SURVIVALOWY

W programie wiele atrakcji, dzięki którym spędzicie czas miło i aktywnie :)

GDZIE:  W PARKU ROZRYWKI AKTYWNEJ BARTBO W BUTRYNACH

Butryny 100. 10 -687 Olsztyn ; https://park-bartbo.pl/

DLA KOGO: dzieci i młodzież z cukrzycą ( rodzeństwo w miarę wolnych miejsc)

dzieci do lat 10 z opiekunem

dzieci 10 + możliwość wyjazdu samodzielnego

KOSZT:  dzieci i młodzież z CT1-  BEZPŁATNIE

dorośli – pobyt - 150 zł   (nocleg i wyżywienie)

rodzeństwo/dzieci zdrowe  - pobyt 150 zł. (nocleg i wyżywienie), koszty atrakcji BEZPŁATNIE

CO ZABRAĆ: śpiwory, dresy do spania, latarki, czapki z daszkiem oraz kremy na słońce, płyn na kleszcze i komary, odzież sportową, kurtki przeciwdeszczowe, kieszonkowe, osprzęt cukrzycowy!

NOCLEG: w namiotach wojskowych na pryczach (własne śpiwory)

WYŻYWIENIE: sobota: obiad , kolacja

niedziela: śniadanie, obiad

Prosimy o zgłaszanie DIET BEZGLUTENOWYCH.

TRANSPORT: przejazd grupy AUTOKAREM: Warszawa-BARTBO-Warszawa

W PLANACH  m.in.:

PARK LINOWY, STRZELNICA PARKOWA (łuk, wiatrówka, broń pneumatyczna, paint baaal), GRA TERENOWA, NOCLEG W NAMIOTACH WOJSKOWYCH , OGNIESKO  i inne.

W trakcie trwania obozu zapewniamy opiekę diabetologiczną dla dzieci uczestniczących w wyjeździe samodzielnie.

ZAPISY 4.04. od godz. 12:00 do 10.05.2022. przez formularz elektroniczny (link)

Ilość miejsc ograniczona - o udziel decyduje kolejność zgłoszeń oraz oczywiście pierwszeństwo przy naborze dla SUBKONTOWICZÓW

ZAPRASZAMY :)