Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!

W dniach 18-19 czerwca w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP

W tym roku międzynarodowo, na turnieju wystąpią drużyny z Chorwacji, Portugalii, Słowacji, Ukrainy i Bułgarii.

Zapraszamy do udziału wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH (utworzymy dodatkowe zespoły) w następujących kategoriach wiekowych:

- 2011 i młodsi

- 2008-2010

- 2004-2007

- dorośli

Pierwsze mecze turnieju przewidziane są w sobotę na godzinę 11:40 na boisku, przy ul. Strumykowej 21 w Białołęckim Ośrodku Sportu w Warszawie, natomiast uroczyste rozpoczęcie turnieju nastąpi o 13:00.

W sobotę turniej potrwa do godziny 19, natomiast w niedzielę rozpoczynamy o 10, a zakończenie turnieju i rozdanie nagród przewidujemy o 16.

Informujemy, że Fundacja zwraca koszt noclegu dla zawodnika i jednego opiekuna oraz zapewnia wyżywienie podczas turnieju. Zgłoszenia przyjmujemy do końca marca na mail: sport@fundacja-cukrzyca.pl W zgłoszeniu prosimy podać: Imię i nazwisko dziecka, miasto zamieszkania, telefon kontaktowy oraz załączyć aktualne orzeczenie o niepełnosprawności. Istnieje również możliwość uzyskania zniżki na przejazd środkami transportu publicznego (np. PKP) – zniżka78% dla zawodnika z ważny orzeczeniem i opiekuna (osoby zainteresowane prosimy o maila z podaniem imienia i nazwiska, adresu zamieszkania i nr PESEL  osób – wystawimy zaświadczenie uprawniające do zniżki).