ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

WZNAWIAMY NABÓR DO WALECZNYCH!

Rozpoczynamy zapisy na turniej w Suchym Lesie k. Poznania, 4-6 marca (oficjalna strona turnieju).

Wystawiamy drużyny w następujących kategoriach wiekowych:

•  2004-2007
  •  2008-2010
  •  2011 i młodsi.

Tradycyjnie planujemy 2 noclegi (piątek-niedziela).

Zgłoszenia na turniej przyjmujemy do 8 lutego na nasz adres mailowy: sport@fundacja-cukrzyca.pl

W zgłoszeniu prosimy podać: Imię i Nazwisko, nr PESEL dziecka, imię i nazwisko opiekuna, tel. kontaktowy, e-mail.

Prosimy również o informacje, czy potrzebny jest posiłek bezglutenowy, a także o informację, czy zarezerwować Państwu nocleg oraz na ile osób (ok. 250-300zł od osoby za dwie noce – dokładny koszt podamy, gdy poznamy liczbę uczestników).

Finansujemy wyłącznie nocleg oraz wyżywienie dla zawodnika, a w czasie turnieju także wyżywienie dla jednego opiekuna każdego zawodnika (Obiady sobota i niedziela oraz kolacja w sobotę).

Przejazd oraz noclegi dla opiekunów we własnym zakresie (na życzenie wystawiamy zaświadczenie na PKP ze zniżką 75%). Prosimy również o informację w przypadku braku możliwości zorganizowania transportu.

Ilość miejsc ograniczona!