Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżki

Webinar

Zapraszamy na SPOTKANIE ONLINE PT.: "Żywienie w cukrzycy – indywidualne podejście do potrzeb dziecka"
Prowadzenie webinaru: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)
Link do spotkania przeslemy osobom zapisanym na wydarzenie.

Webinar organizowany jest w ramach projektu KIERUNEK AKTYWNOŚĆ współfinansowanego ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych (PFRON).

Możesz wziąć udział w innych BEZPŁATNYCH WARSZTATACH oraz skorzystać z INDYWIDUALNYCH KONSULTACJI: DIABETOLOGOCZNYCH, DIETETYCZNYCH, PSYCHOLOGICZNYCH, TECHNOLOGICZNYCH.

ZGŁÓŚ SIĘ DO PROJEKTU !!! Zapraszamy !!!

(https://www.fundacja-cukrzyca.pl/kierunek-aktywnosc ).