Mikołajki z Fundacją, odbierz prezent!Ho, ho, ho ... Mikołajki tuż tuż!!! I my mamy prezenty dla Podopiecznych... małych i nawet dużych, pod warunkiem, że byli grzeczni!WebinarZapraszamy na webinar 7 grudnia, start o 18:00. Prowadzenie: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)ZAPRASZAMY NA WARSZTATY ŚWIĄTECZNE.Nowe technologie - program szkoleń na grudzieńJesteś ŚWIEŻO PO DIAGNOZIE Ct1 i chcesz dowiedzieć się o ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH WSPOMAGAJĄCYCH PROWADZENIE CUKRZYCY ??? TE SZKOLENIA SĄ DLA CIEBIE !!!ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. OROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.PSYCHOLOG. INDYWIDUALNE KONSULTACJE.Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego wsparcia w obszarze psychologicznym . Najbliższy termin - 27 listopada.Specjalna oferta na Pompę Accu-Chek ComboMamy dla Was bardzo atrakcyjną ofertę z okazji Black Friday- Pompa Accu-Chek Combo w cenie 3999zł!DEBATA ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 9.11 (WTOREK) godz. 12:00Z okazji obchodów Światowego Dnia Cukrzycy, serdecznie zapraszamy do udziału we wtorkowej debacie medialnej ONLINE, której patronujemy

DZIEŃ OTWARTY z FUNDACJĄ

To już drugie takie spotkanie ONLINE: Dzień otwarty z Fundacją dla Dzieci z Cukrzycą !!!

Chcesz poznać działania Fundacji, zobaczyć, kto jest za co odpowiedzialny, poznać nowego członka zarządu, dowiedzieć się o najbliższych planach ... dołącz do spotkania w czwartek 9 grudnia o godz. 19:00.
Poznaj obszary działalności Fundacji. Dowiedz się, jak możemy Ci pomóc. A może masz pomysły, którymi chcesz się z nami podzielić?
Będą na Was również czekali również GOŚCIE SPECJALNI:
Pani Profesor EWA PAŃKOWSKA z Instytutu Diabetologii w Warszawie,
która opowie nam co w Instytucie oznacza indywidualne podejście do pacjentów z cukrzycą.
oraz
Pan Tomasz Borowy Prezes firmy Proglikemia (przedstawiciel DEXCOM),
od którego dowiemy się "co w trawie piszczy", czyli co nieco o DEXCOM G7 i współpracy Dexcom z YPSOMED

Zapraszamy do udziału w rozmowie i zadawania pytań na czacie.

Czekamy na Ciebie !!!

Zapisy na spotkanie (link)

Link do spotkania wyślemy osobom, które zapiszą się na spotkanie.