Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżki

DZIEŃ OTWARTY z FUNDACJĄ

To już drugie takie spotkanie ONLINE: Dzień otwarty z Fundacją dla Dzieci z Cukrzycą !!!

Chcesz poznać działania Fundacji, zobaczyć, kto jest za co odpowiedzialny, poznać nowego członka zarządu, dowiedzieć się o najbliższych planach ... dołącz do spotkania w czwartek 9 grudnia o godz. 19:00.
Poznaj obszary działalności Fundacji. Dowiedz się, jak możemy Ci pomóc. A może masz pomysły, którymi chcesz się z nami podzielić?
Będą na Was również czekali również GOŚCIE SPECJALNI:
Pani Profesor EWA PAŃKOWSKA z Instytutu Diabetologii w Warszawie,
która opowie nam co w Instytucie oznacza indywidualne podejście do pacjentów z cukrzycą.
oraz
Pan Tomasz Borowy Prezes firmy Proglikemia (przedstawiciel DEXCOM),
od którego dowiemy się "co w trawie piszczy", czyli co nieco o DEXCOM G7 i współpracy Dexcom z YPSOMED

Zapraszamy do udziału w rozmowie i zadawania pytań na czacie.

Czekamy na Ciebie !!!

Zapisy na spotkanie (link)

Link do spotkania wyślemy osobom, które zapiszą się na spotkanie.