Mikołajki z Fundacją, odbierz prezent!Ho, ho, ho ... Mikołajki tuż tuż!!! I my mamy prezenty dla Podopiecznych... małych i nawet dużych, pod warunkiem, że byli grzeczni!WebinarZapraszamy na webinar 7 grudnia, start o 18:00. Prowadzenie: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)ZAPRASZAMY NA WARSZTATY ŚWIĄTECZNE.Nowe technologie - program szkoleń na grudzieńJesteś ŚWIEŻO PO DIAGNOZIE Ct1 i chcesz dowiedzieć się o ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH WSPOMAGAJĄCYCH PROWADZENIE CUKRZYCY ??? TE SZKOLENIA SĄ DLA CIEBIE !!!ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. OROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.PSYCHOLOG. INDYWIDUALNE KONSULTACJE.Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego wsparcia w obszarze psychologicznym . Najbliższy termin - 27 listopada.Specjalna oferta na Pompę Accu-Chek ComboMamy dla Was bardzo atrakcyjną ofertę z okazji Black Friday- Pompa Accu-Chek Combo w cenie 3999zł!DEBATA ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 9.11 (WTOREK) godz. 12:00Z okazji obchodów Światowego Dnia Cukrzycy, serdecznie zapraszamy do udziału we wtorkowej debacie medialnej ONLINE, której patronujemy

dołącz do akcji #WHENINRANGE

JEST  AKCJA !!!

Serdecznie zapraszamy do przyłączenia się do akcji  #WHENINRANGE !!!

Pomóż nam dotrzeć do jak największej liczby DIABETYKÓW z informacją o CZASIE W ZAKRESIE DOCELOWYM GLIKEMII (TIR), jako standardu w leczeniu CUKRZYCY

Spraw, aby ludzie rozmawiali o czasie w zakresie docelowym glikemii, pokazując im, jak się czujesz, gdy znajdujesz się w zakresie docelowym i poza nim.

Opublikuj Swoje ZDJĘCIA lub FILMY #WHENINRANGE, na którym pokażesz, jak się czujesz/ co robisz, gdy jesteś „w zakresie” i „poza zakresem” zamieszczając w opisie #WHENINRANGE

Wykorzystaj w kreatywny sposób grafikę z załącznika dodając własne treści. Są to znaki z napisem "GDY JESTEM POZA ZAKRESEM (wersja ang.) i „GDY JESTEM W ZAKRESIE” (wersja ang.).

Treści te opublikuj w Swoich mediach społecznościowych z możliwością udostępnienia ich na kontach społecznościowych.

Wśród osób, które opublikują zdjęcia/ filmy POD TYM POSTEM rozlosujemy ATRAKCYJNE NAGRODY

Na publikacje czekamy do 12 listopada do godz. 18:00. Losowanie zwycięzców odbędzie się podczas DNIA OTWARTEGO FUNDACJI ONLINE, który odbędzie się 12.11.2021. o godz. 19:00.

Zapraszamy !!!

Link do spotkania: https://zoom.us/j/95366990389?pwd=Z21HNEU2R1VCNlZNVnkzazN4bEZvZz09

INFORMACJE O KAMPANII:

Strona: https://wheninrange.com/#

Link do kampanii: https://docs.google.com/presentation/d/1nWvDB9JxsnOEYd8PFeJtyWqnNhjJe7ha/edit?usp=sharing_eil_m&rtpof=true&sd=true&ts=61713bcf