Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżki

dołącz do akcji #WHENINRANGE

JEST  AKCJA !!!

Serdecznie zapraszamy do przyłączenia się do akcji  #WHENINRANGE !!!

Pomóż nam dotrzeć do jak największej liczby DIABETYKÓW z informacją o CZASIE W ZAKRESIE DOCELOWYM GLIKEMII (TIR), jako standardu w leczeniu CUKRZYCY

Spraw, aby ludzie rozmawiali o czasie w zakresie docelowym glikemii, pokazując im, jak się czujesz, gdy znajdujesz się w zakresie docelowym i poza nim.

Opublikuj Swoje ZDJĘCIA lub FILMY #WHENINRANGE, na którym pokażesz, jak się czujesz/ co robisz, gdy jesteś „w zakresie” i „poza zakresem” zamieszczając w opisie #WHENINRANGE

Wykorzystaj w kreatywny sposób grafikę z załącznika dodając własne treści. Są to znaki z napisem "GDY JESTEM POZA ZAKRESEM (wersja ang.) i „GDY JESTEM W ZAKRESIE” (wersja ang.).

Treści te opublikuj w Swoich mediach społecznościowych z możliwością udostępnienia ich na kontach społecznościowych.

Wśród osób, które opublikują zdjęcia/ filmy POD TYM POSTEM rozlosujemy ATRAKCYJNE NAGRODY

Na publikacje czekamy do 12 listopada do godz. 18:00. Losowanie zwycięzców odbędzie się podczas DNIA OTWARTEGO FUNDACJI ONLINE, który odbędzie się 12.11.2021. o godz. 19:00.

Zapraszamy !!!

Link do spotkania: https://zoom.us/j/95366990389?pwd=Z21HNEU2R1VCNlZNVnkzazN4bEZvZz09

INFORMACJE O KAMPANII:

Strona: https://wheninrange.com/#

Link do kampanii: https://docs.google.com/presentation/d/1nWvDB9JxsnOEYd8PFeJtyWqnNhjJe7ha/edit?usp=sharing_eil_m&rtpof=true&sd=true&ts=61713bcf