Mikołajki z Fundacją, odbierz prezent!Ho, ho, ho ... Mikołajki tuż tuż!!! I my mamy prezenty dla Podopiecznych... małych i nawet dużych, pod warunkiem, że byli grzeczni!WebinarZapraszamy na webinar 7 grudnia, start o 18:00. Prowadzenie: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)ZAPRASZAMY NA WARSZTATY ŚWIĄTECZNE.Nowe technologie - program szkoleń na grudzieńJesteś ŚWIEŻO PO DIAGNOZIE Ct1 i chcesz dowiedzieć się o ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH WSPOMAGAJĄCYCH PROWADZENIE CUKRZYCY ??? TE SZKOLENIA SĄ DLA CIEBIE !!!ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. OROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.PSYCHOLOG. INDYWIDUALNE KONSULTACJE.Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego wsparcia w obszarze psychologicznym . Najbliższy termin - 27 listopada.Specjalna oferta na Pompę Accu-Chek ComboMamy dla Was bardzo atrakcyjną ofertę z okazji Black Friday- Pompa Accu-Chek Combo w cenie 3999zł!DEBATA ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 9.11 (WTOREK) godz. 12:00Z okazji obchodów Światowego Dnia Cukrzycy, serdecznie zapraszamy do udziału we wtorkowej debacie medialnej ONLINE, której patronujemy

KONSULTACJE INDYWIDUALNE Z DIETETYKIEM.

INDYWIDUALNE KONSULTACJE ON-LINE Z DIETETYKIEM

Zapraszamy do korzystania ze wsparcia dietetycznego

Jeżeli:

• masz problem z dobrym wyrównaniem metabolicznym,
  • nie wiesz, jak zastosować w praktyce zasady diety o niskim indeksie glikemicznym,
  • sprawia Ci trudność prawidłowe liczenie wymienników węglowodanowych i białkowo – tłuszczowych,
  • zastanawiasz się, czy Twoja dieta jest prawidłowa

lub też

• cierpisz na choroby dodatkowe m.in. nadciśnienie tętnicze, Hashimoto, celiakię,
  • masz nieprawidłowe wyniki badań np. podwyższony poziom cholesterolu, zbyt niską wartość hemoglobiny,
  • borykasz się a nadwagą lub otyłością,

koniecznie skorzystaj z możliwości konsultacji z dietetykiem. Serdecznie zapraszamy!

kiedy?  w dniach 16.11.2021 (wtorek) W GODZINACH 16:00 - 18:30

gdzie? spotkanie on-line

Spotkania poprowadzi pani Katarzyna Szybiak

Zapisy mailem: akademia@fundacja-cukrzyca.pl