Mikołajki z Fundacją, odbierz prezent!Ho, ho, ho ... Mikołajki tuż tuż!!! I my mamy prezenty dla Podopiecznych... małych i nawet dużych, pod warunkiem, że byli grzeczni!WebinarZapraszamy na webinar 7 grudnia, start o 18:00. Prowadzenie: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)ZAPRASZAMY NA WARSZTATY ŚWIĄTECZNE.Nowe technologie - program szkoleń na grudzieńJesteś ŚWIEŻO PO DIAGNOZIE Ct1 i chcesz dowiedzieć się o ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH WSPOMAGAJĄCYCH PROWADZENIE CUKRZYCY ??? TE SZKOLENIA SĄ DLA CIEBIE !!!ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. OROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.PSYCHOLOG. INDYWIDUALNE KONSULTACJE.Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego wsparcia w obszarze psychologicznym . Najbliższy termin - 27 listopada.Specjalna oferta na Pompę Accu-Chek ComboMamy dla Was bardzo atrakcyjną ofertę z okazji Black Friday- Pompa Accu-Chek Combo w cenie 3999zł!DEBATA ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 9.11 (WTOREK) godz. 12:00Z okazji obchodów Światowego Dnia Cukrzycy, serdecznie zapraszamy do udziału we wtorkowej debacie medialnej ONLINE, której patronujemy

OBOZY ZIMOWE 2022!!!

WYDŁUŻAMY TERMIN ZAPISÓW na OBÓZ TAEKWONDO do 30.11.2021. do 24:00

ROZPOCZYNAMY NABÓR !!!

Zapraszamy MŁODZIEŻ i DZIECI (bez rodziców) na TURNUS ZIMOWY 2022'.

W tym roku planujemy organizację dwóch SPORTOWYCH OBOZÓW ZIMOWYCH

Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1 (Projekt pt. "DIABTEAM").

Kto może uczestniczyć w obozach z DOFINANSOWANIEM PFRON:

Osoby deklarujące udział w PROJEKCIE - dzieci i młodzież z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

UWAGA !!! UCZESTNIK może wziąć udział TYLKO W JEDNYM OBOZIE w trakcie realizacji projektu (kwiecień 2021 – marzec 2022).

Jeśli będą wolne miejsca możemy wziąć osoby po raz kolejny lub nie biorące udziału w projekcie ale PEŁNOPŁATNIE (lista rezerwowa).

(UWAGA: korzystanie z dofinansowania PFRON do TURNUSÓW REHABILITACYNYCH w latach 2021/ 2022 nie wyklucza z możliwości skorzystania z dofinsnowania do OBOZU SPORTOWEGO - to nie to samo dofinansowanie)

OBÓZ NARCIARSKO - SNOWBOARDOWY w dniach 27.01.22-03.02.22  - nauka oraz doskonalenie jazdy na nartach oraz snowboardzie

WIEK:  10 +

GDZIE: Dom Wczasowy Harnaś 2 ul. Nędzy Kubińca 105a, 34-511 Kościelisko

link do hotelu: https://www.noclegi-harnas.pl/

Jaki koszt:

OSOBY UCZESTNICZĄCE w PROJEKCIE (z dofinansowaniem PFRON): 1500 zł dla posiadający własny sprzęt / 1600 zł. z wypożyczeniem sprzętu

OSOBY nie uczestniczące w PROJEKCIE (bez dofinansowania): 2200 zł - dla posiadających własny sprzęt / 2300 zł z wypożyczeniem sprzętu

OBÓZ TAEKWONDO, basen, sporty halowe w dniach 04.02.22.-11.02.22.

WIEK:  11+

GDZIE:  Hotel Star-Dadaj Resort & SPA , Dadaj, k. Ramsowa, 11-010 Barczewo

link do hotelu: https://stardadaj.pl/

Jaki koszt:

OSOBY UCZESTNICZĄCE w PROJEKCIE (z dofinansowaniem PFRON): 1000 zł

OSOBY nie uczestniczące w PROJEKCIE (bez dofinansowania): 1700 zł

ZAPISY ruszają 2 listopada 2021 od 12:00 i trwają do 14.11.2021. do 24:00

Zapisy wyłącznie przez formularz elektroniczny dostępny od dnia 02.11.2021., linki:

UCZESTNICY PROJEKTU (z dofinansowaniem PFRON)

osoby NIE BIORĄCE UDZIAŁU w projkcie (bez dofinansowania)

W ramach obozów zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną,