Mikołajki z Fundacją, odbierz prezent!Ho, ho, ho ... Mikołajki tuż tuż!!! I my mamy prezenty dla Podopiecznych... małych i nawet dużych, pod warunkiem, że byli grzeczni!WebinarZapraszamy na webinar 7 grudnia, start o 18:00. Prowadzenie: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)ZAPRASZAMY NA WARSZTATY ŚWIĄTECZNE.Nowe technologie - program szkoleń na grudzieńJesteś ŚWIEŻO PO DIAGNOZIE Ct1 i chcesz dowiedzieć się o ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH WSPOMAGAJĄCYCH PROWADZENIE CUKRZYCY ??? TE SZKOLENIA SĄ DLA CIEBIE !!!ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. OROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.PSYCHOLOG. INDYWIDUALNE KONSULTACJE.Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego wsparcia w obszarze psychologicznym . Najbliższy termin - 27 listopada.Specjalna oferta na Pompę Accu-Chek ComboMamy dla Was bardzo atrakcyjną ofertę z okazji Black Friday- Pompa Accu-Chek Combo w cenie 3999zł!DEBATA ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 9.11 (WTOREK) godz. 12:00Z okazji obchodów Światowego Dnia Cukrzycy, serdecznie zapraszamy do udziału we wtorkowej debacie medialnej ONLINE, której patronujemy

Międzynarodowy konkurs fotograficzny i artystyczny z okazji Światowego Dnia Cukrzycy

Serdecznie zapraszamy do udziału w międzynarodowym konkursie fotograficznym i artystycznym z okazji Światowego Dnia Cukrzycy, organizowanym przez firmę Ascensia.

Autorzy zwycięskich zgłoszeń będą mogli nominować zarejestrowaną organizację charytatywną związaną z cukrzycą, na rzecz której Ascensia Diabates Care dokona darowizny w imieniu zwycięscy oraz kolejnych trzech miejsc.

Jeśli chcecie wziąć udział w konkursie, serdecznie prosimy o zgłoszenia przez naszą fundację. Na zwycięzcę czeka bardzo atrakcyjna nagroda ufundowana przez nas. Prosimy o wysyłanie prac na nasz adres: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl, wraz z imieniem i nazwiskiem autora, peselem i telefonem

Więcej informacji o samym konkursie tutaj: https://thisisdiabetes.com/?lang=pl