Mikołajki z Fundacją, odbierz prezent!Ho, ho, ho ... Mikołajki tuż tuż!!! I my mamy prezenty dla Podopiecznych... małych i nawet dużych, pod warunkiem, że byli grzeczni!WebinarZapraszamy na webinar 7 grudnia, start o 18:00. Prowadzenie: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)ZAPRASZAMY NA WARSZTATY ŚWIĄTECZNE.Nowe technologie - program szkoleń na grudzieńJesteś ŚWIEŻO PO DIAGNOZIE Ct1 i chcesz dowiedzieć się o ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH WSPOMAGAJĄCYCH PROWADZENIE CUKRZYCY ??? TE SZKOLENIA SĄ DLA CIEBIE !!!ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. OROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.PSYCHOLOG. INDYWIDUALNE KONSULTACJE.Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego wsparcia w obszarze psychologicznym . Najbliższy termin - 27 listopada.Specjalna oferta na Pompę Accu-Chek ComboMamy dla Was bardzo atrakcyjną ofertę z okazji Black Friday- Pompa Accu-Chek Combo w cenie 3999zł!DEBATA ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 9.11 (WTOREK) godz. 12:00Z okazji obchodów Światowego Dnia Cukrzycy, serdecznie zapraszamy do udziału we wtorkowej debacie medialnej ONLINE, której patronujemy

HALLOWEENOWE DYRDYMAŁY - WARSZTATY MANUALNE

"HALLOWEENOWE DYRDYMAŁY" -  WARSZTATY MANUALNE

Zapraszamy dzieci i młodzież na warsztaty manualne , podczas których stworzymy własnoręcznie halloweenowe akcesoria .

Warsztaty  organizujemy w wspólnie z Fundacją Rekin  http://fundacjarekin.pl/

KIEDY: 22.10.21. (piątek) godz. 18:00-21:00  młodzież w wieku 13+

23.10.21. (sobota) godz.16:00-19:00  dzieci oraz młodzież

GDZIE: ul. Grójecka 7 w Warszawie  - wejście z zewnątrz na piętro od strony poczty (Antresola)