KONSULTACJE INDYWIDUALNE. PSYCHOLOG. DIETETYK.ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCĘ TYPU 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.Sierpniowe promocje w Diabetyk24 dla podopiecznych fundacjiZachęcamy do skorzystania z oferty promocyjnej w sklepie stacjonarnym Diabetyk24Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY

Serdecznie zapraszamy młodzież do udziału w obozie sportowym wspinaczkowo- trekkingowym.

TERMIN - 24.09.- 01.10.2021

MIEJSCE -      Hotel Kolna w Krakowie https://kolna.pl/hotel/ oraz

Hotel Crosna w Krościenku nad Dunajcem  http://www.crosna.pl/

W PROGRAMIE - wspinaczka (Jura Krakowsko- Częstochowska) , trekking, spływy górskimi potokami, rowery, basen, sporty halowe.

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną
- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,
- posiłki, - 5 posiłków (3 główne + II śniadanie i podwieczorek), diety wykluczeniowe
- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa
- zajęcia integracyjne i świetną zabawę

Obóz wspiera FIRMA PROGLIKEMIA sprzętem CGM DEXCOM G6,  zachęcamy zatem Państwa  do skorzystania z możliwości BEZPŁATNEGO przetestowania CGM Dexom G6.
Uczestnicy zainteresowani przetestowaniem Dexcom G6 otrzymują bezpłatnie nadajnik oraz sensor.

OPŁATA:   koszt obozu dla osób posiadających orzeczenie  wynosi 1000zł.
                  koszt obozu dla osób nieposiadających orzeczenia to 1700zł.
                 ( nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym).

Zgłoszenia na obóz przyjmujemy do 10 września 2021