Mikołajki z Fundacją, odbierz prezent!Ho, ho, ho ... Mikołajki tuż tuż!!! I my mamy prezenty dla Podopiecznych... małych i nawet dużych, pod warunkiem, że byli grzeczni!WebinarZapraszamy na webinar 7 grudnia, start o 18:00. Prowadzenie: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)ZAPRASZAMY NA WARSZTATY ŚWIĄTECZNE.Nowe technologie - program szkoleń na grudzieńJesteś ŚWIEŻO PO DIAGNOZIE Ct1 i chcesz dowiedzieć się o ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH WSPOMAGAJĄCYCH PROWADZENIE CUKRZYCY ??? TE SZKOLENIA SĄ DLA CIEBIE !!!ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. OROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.PSYCHOLOG. INDYWIDUALNE KONSULTACJE.Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego wsparcia w obszarze psychologicznym . Najbliższy termin - 27 listopada.Specjalna oferta na Pompę Accu-Chek ComboMamy dla Was bardzo atrakcyjną ofertę z okazji Black Friday- Pompa Accu-Chek Combo w cenie 3999zł!DEBATA ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 9.11 (WTOREK) godz. 12:00Z okazji obchodów Światowego Dnia Cukrzycy, serdecznie zapraszamy do udziału we wtorkowej debacie medialnej ONLINE, której patronujemy

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY

Serdecznie zapraszamy młodzież do udziału w obozie sportowym wspinaczkowo- trekkingowym.

TERMIN - 24.09.- 01.10.2021

MIEJSCE -      Hotel Kolna w Krakowie https://kolna.pl/hotel/ oraz

Hotel Crosna w Krościenku nad Dunajcem  http://www.crosna.pl/

W PROGRAMIE - wspinaczka (Jura Krakowsko- Częstochowska) , trekking, spływy górskimi potokami, rowery, basen, sporty halowe.

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną
- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,
- posiłki, - 5 posiłków (3 główne + II śniadanie i podwieczorek), diety wykluczeniowe
- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa
- zajęcia integracyjne i świetną zabawę

Obóz wspiera FIRMA PROGLIKEMIA sprzętem CGM DEXCOM G6,  zachęcamy zatem Państwa  do skorzystania z możliwości BEZPŁATNEGO przetestowania CGM Dexom G6.
Uczestnicy zainteresowani przetestowaniem Dexcom G6 otrzymują bezpłatnie nadajnik oraz sensor.

OPŁATA:   koszt obozu dla osób posiadających orzeczenie  wynosi 1000zł.
                  koszt obozu dla osób nieposiadających orzeczenia to 1700zł.
                 ( nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym).

Zgłoszenia na obóz przyjmujemy do 10 września 2021

dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"
dofinansowanie: 282.915,36 zł