Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.INSULIN ON BOARD CUP 2021' - ROZPOCZYNAMY ZAPISY!Zapraszamy do udziału W TEGOROCZNYM turnieju wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH (utworzymy dodatkowe zespoły).DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie ROGER sp. z o.o. sp. k za wsparcie finansowe seniorskiej reprezentacji Słodkiej Polski.Kontakt telefoniczny z fundacjąW związku z awarią telefonu stacjonarnego, prosimy o kontakt tylko pod numerem: 730 698 135INDYWIDUALNE KONSULTACJE. PSYCHOLOG. DIETETYK.Guillermo Cotugno i Słodka Polska – spotkanie diabetyków z piłkarską pasjąMłodzi zawodnicy mieli ostatnio okazję spotkać się z Guillermo Cotugno - piłkarzem Śląska Wrocław, zmagającym się z cukrzycą.Dzięki współpracy Reprezentacji Słodkiej Polski z Polskim Związkiem Piłki Nożnej powstał ciekawy materiał. Zapraszamy do lektury i oglądania :)KURS dla SPOŁECZNYCH EDUKATORÓW DIABETOLOGICZNYCHJeżeli chcesz podjąć pracę jako SPOŁECZNY EDUKATOR DIABETOLOGICZNY i prowadzić szkolenia dla placówek oświatowych z zakresu opieki nad dziećmi z cukrzycą typu 1 zgłoś się na nasz kurs.

Specjalna oferta dla podopiecznych fundacji na zakup pompy mylife YpsoPump

Przedstawiamy niezwykle atrakcyjną ofertę dla podopiecznych fundacji, na zakup pompy insulinowej mylife YpsoPump! Tylko poprzez naszą fundację, cena urządzenia wyniesie 3132,00 zł. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt na adres fundacja@fundacja-cukrzyca.pl