Mikołajki z Fundacją, odbierz prezent!Ho, ho, ho ... Mikołajki tuż tuż!!! I my mamy prezenty dla Podopiecznych... małych i nawet dużych, pod warunkiem, że byli grzeczni!WebinarZapraszamy na webinar 7 grudnia, start o 18:00. Prowadzenie: prof. Ewa Pańkowska i mgr. Oktawia Braun-Muszyńska (dietetyk kliniczny)ZAPRASZAMY NA WARSZTATY ŚWIĄTECZNE.Nowe technologie - program szkoleń na grudzieńJesteś ŚWIEŻO PO DIAGNOZIE Ct1 i chcesz dowiedzieć się o ROZWIĄZANIACH TECHNOLOGICZNYCH WSPOMAGAJĄCYCH PROWADZENIE CUKRZYCY ??? TE SZKOLENIA SĄ DLA CIEBIE !!!ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. OROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.PSYCHOLOG. INDYWIDUALNE KONSULTACJE.Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego wsparcia w obszarze psychologicznym . Najbliższy termin - 27 listopada.Specjalna oferta na Pompę Accu-Chek ComboMamy dla Was bardzo atrakcyjną ofertę z okazji Black Friday- Pompa Accu-Chek Combo w cenie 3999zł!DEBATA ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 9.11 (WTOREK) godz. 12:00Z okazji obchodów Światowego Dnia Cukrzycy, serdecznie zapraszamy do udziału we wtorkowej debacie medialnej ONLINE, której patronujemy

WZNAWIAMY NABÓR DO WALECZNYCH!

Rozpoczynamy nabór do fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa na IV Halowe Mistrzostwa Polski w Piłce Nożnej Dzieci z Cukrzycą, które odbędą się w dniach 19-20 czerwca w Suchym Lesie k. Poznania.

Wystawiamy drużyny w następujących kategoriach wiekowych:

2004-2007

2008-2010

2011 i młodsi.

Zgłoszenia na turniej przyjmujemy do 26 marca na nasz adres mailowy:  sport@fundacja-cukrzyca.pl

W zgłoszeniu prosimy podać:

Imię i Nazwisko, nr PESEL dziecka, imię i nazwisko opiekuna, tel. kontaktowy, e-mail. Tradycyjnie prosimy również o informacje, czy potrzebny jest posiłek bezglutenowy.

Prosimy także o informację, czy zarezerwować Państwu nocleg oraz na ile osób (ok. 200-250zł od osoby za dwie noce – dokładny koszt podamy, gdy poznamy liczbę uczestników). Podczas Mistrzostw będzie można również skorzystać z przesiewowego badania słuchu. W mailu ze zgłoszeniem prosimy o informacje, czy zapisać dziecko na badanie.

Dziewczynki mogą być zgłaszane do kategorii, w której są starsze od górnej granicy wieku o dwa lata. Czyli: W najmłodszych mogą grać do 2009, w średniej do 2006.

Organizatorzy finansują wyłącznie nocleg oraz wyżywienie dla zawodnika, a w czasie turnieju także wyżywienie dla jednego opiekuna każdego zawodnika (Obiady sobota i niedziela oraz kolacja w sobotę). Przejazd oraz noclegi dla opiekunów we własnym zakresie.

Dla dzieci jadących samemu i nie mających możliwości transportu, postaramy się zorganizować przejazd z organizatorami i innymi uczestnikami (ilość miejsc ograniczona). Informujemy, że samemu mogą jechać jedynie dzieci ze starszej grupy wiekowej (roczniki 2004-2007).

UWAGA: Obowiązek wysłania zgłoszenia dotyczy także osób, które w ubiegłych latach brały udział w mistrzostwach i meczach reprezentacji.

W razie jakichkolwiek pytań, pozostajemy do dyspozycji.