Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.INSULIN ON BOARD CUP 2021' - ROZPOCZYNAMY ZAPISY!Zapraszamy do udziału W TEGOROCZNYM turnieju wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH (utworzymy dodatkowe zespoły).DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie ROGER sp. z o.o. sp. k za wsparcie finansowe seniorskiej reprezentacji Słodkiej Polski.Kontakt telefoniczny z fundacjąW związku z awarią telefonu stacjonarnego, prosimy o kontakt tylko pod numerem: 730 698 135INDYWIDUALNE KONSULTACJE. PSYCHOLOG. DIETETYK.Guillermo Cotugno i Słodka Polska – spotkanie diabetyków z piłkarską pasjąMłodzi zawodnicy mieli ostatnio okazję spotkać się z Guillermo Cotugno - piłkarzem Śląska Wrocław, zmagającym się z cukrzycą.Dzięki współpracy Reprezentacji Słodkiej Polski z Polskim Związkiem Piłki Nożnej powstał ciekawy materiał. Zapraszamy do lektury i oglądania :)KURS dla SPOŁECZNYCH EDUKATORÓW DIABETOLOGICZNYCHJeżeli chcesz podjąć pracę jako SPOŁECZNY EDUKATOR DIABETOLOGICZNY i prowadzić szkolenia dla placówek oświatowych z zakresu opieki nad dziećmi z cukrzycą typu 1 zgłoś się na nasz kurs.

INDYWIDUALNE KONSULTACJE. PSYCHOLOG. DIETETYK.

Zapraszamy do udziału w INDYWIDUALNYCH KONSULTACJACH kierowanych do osób chorujących na cukrzycę oraz ich opiekunów.

INDYWIDUALNE KONSULTACJE Z PSYCHOLOGIEM

kiedy? 06.03. oraz 20.03. 2021 (soboty) W GODZIANCH 09:00 - 17:00

gdzie? w Fundacji, ul. Szpitalna 5/16 w Warszawie

Spotkania poprowadzi pani Monika Godlewska

Zapisy mailem: akademia@fundacja-cukrzyca.pl

UWAGA: do udziału osób niepełnoletnich we wsparciu psychologicznym niezbędne jest podpisana przez opiekuna prawnego "Zgoda na uczestnictwo we wsparciu" (pobierz formularz) dostarczona do Fundacji najpóźniej w dniu udzielenia pierwszego wsparcia.

INDYWIDUALNE KONSULTACJE ON-LINE Z DIETETYKIEM

kiedy?  w dniach 25.02.2021 oraz 18.03.2021 (czwartek) W GODZINACH 16:00 - 19:00

gdzie? spotkanie on-line

Spotkania poprowadzi pani Katarzyna Szybiak