ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

Reprezentacje Słodkiej Polski z Patronatem PZPN!

Miło nam poinoformować, że wszystkie reprezentacje Słodka POLSKA zostały objęte Patronatem PZPN „Piłka dla wszystkich” na 2021 rok!

Wiadomość ta oznacza, że wszystkie roczniki naszych drużyn (Słodka POLSKA U10, U13, U16 oraz seniorzy) będą występowały jako oficjalne reprezentacje Polskiego Związku Piłki Nożnej, dzięki czemu otrzymamy wsparcie komunikacyjne poprzez portal „Łączy nas piłka” oraz media społecznościowe „Piłka dla wszystkich”, a także oficjalne stroje PZPN. Serdecznie dziękujemy za zaufanie i wsparcie!

Dziękujemy również za pracę i zaangażowanie w projekt naszym niezastąpionym trenerom reprezentacji – Mikołajowi Illukowiczowi oraz Bartoszowi Bosackiemu!

Łączy nas piłka!