PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

WYLICYTUJ KOSZULKĘ Z PODPISAMI REPREZENTANTÓW!

ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU W NASZEJ KOLEJNEJ AUKCJI!

Tym razem do wylicytowania jest koszulka klubu piłkarskiego Ruch Chorzów, w którym gra Ambasador naszej fundacji, Łukasz Moneta. Na koszulce widnieje podpis Łukasza, a także Mariusza Stępińskiego, Kamila Mazka i Patryka Lipskiego, którzy są zawodnikami Ruchu Chorzów oraz reprezentantami Polski do lat 21.

Cały dochód z aukcji zostanie przekazany na cele Fundacji.

Zachęcamy do licytowania!

Link do aukcji: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6228799318