Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.INSULIN ON BOARD CUP 2021' - ROZPOCZYNAMY ZAPISY!Zapraszamy do udziału W TEGOROCZNYM turnieju wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH (utworzymy dodatkowe zespoły).DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie ROGER sp. z o.o. sp. k za wsparcie finansowe seniorskiej reprezentacji Słodkiej Polski.Kontakt telefoniczny z fundacjąW związku z awarią telefonu stacjonarnego, prosimy o kontakt tylko pod numerem: 730 698 135INDYWIDUALNE KONSULTACJE. PSYCHOLOG. DIETETYK.Guillermo Cotugno i Słodka Polska – spotkanie diabetyków z piłkarską pasjąMłodzi zawodnicy mieli ostatnio okazję spotkać się z Guillermo Cotugno - piłkarzem Śląska Wrocław, zmagającym się z cukrzycą.Dzięki współpracy Reprezentacji Słodkiej Polski z Polskim Związkiem Piłki Nożnej powstał ciekawy materiał. Zapraszamy do lektury i oglądania :)KURS dla SPOŁECZNYCH EDUKATORÓW DIABETOLOGICZNYCHJeżeli chcesz podjąć pracę jako SPOŁECZNY EDUKATOR DIABETOLOGICZNY i prowadzić szkolenia dla placówek oświatowych z zakresu opieki nad dziećmi z cukrzycą typu 1 zgłoś się na nasz kurs.

TURNUSY REHABILITACYJNE 2021 - Terminy

Znamy już terminy turnusów rehabilitacyjnych na lato 2021!

Turnusy rodzinne:

26.06.2021. - 9.07.2021. - Krynica Morska, Sanatorium "ALBATROS", ul. Korczaka 2, 82-120 Krynica Morska (woj. pomorskie), zakwaterowanie w domkach, (http://www.krynicamorska.pl/albatros)

08.08.2021. - 21.08.2021. - Supraśl (woj. podlaskie), Hotel * Knieja,  Al.Niepodległości 6, 16-030 Supraśl, (http://www.hotelknieja.pl)

Turnus kolonijny:

13.07.2021. - 27.07.2021. - Stegna Gdańska, Sanatorium „FALA”; 82-103 Stegna Gdańska, ul. Grunwaldzka 20 (woj. pomorskie), (https://www.mierzeja.pl/fala)

- ceny turnusów podamy po nowym roku

- zapisy tradycyjnie od 3 lutego 2021 od godz. 12:00 wyłącznie drogą mailową (oczywiście pamiętamy o rezerwacjach i zaliczkach za kolonie 2020')

- przypominamy, że na turnusach można wykorzystać dofinansowanie z PFRON (wniosek znajdziemy tutaj: https://www.fundacja-cukrzyca.pl/co-nowego/284/turnusy-rehabilitacyjne-2021-)oraz bony turystyczne