Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

Kolejne zgrupowanie Słodkiej Polski

W niedzielę 29 listopada Słodka POLSKA U13 zagrała mecze kontrolne, będące przygotowaniem do styczniowego turnieju Sleza CUP. Przeciwnikami naszych zawodników byli młodzi piłkarze zespołów z wielkopolskiej ligi wojewódzkiej – KS Canarinhos Skórzewo i UKS Orlik Poznań. Czwarty team – TMS Suchary Suchy Las , to aktualny wicelider wielkopolskiej I ligi. Słodka POLSKA wygrała wszystkie swoje spotkania – pokonując kolejno Canarinhos 11:1, Orlika 3:0 oraz Suchary 14:1. Teraz naszych zawodników czeka wyjazd do Wrocławia, gdzie rywalizować będą między innymi z rówieśnikami z Juventus Turyn czy PSG - Paris Saint-Germain. Warto podkreślić, że ostatnie mecze były także debiutem w słodkiej kadrze dla Olka i Krystiana. Obaj świetnie wprowadzili się do drużyny i mamy nadzieję, że będą jej wzmocnieniem.