ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

Świąteczne Show "Gwiazdy na Gwiazdkę"

POZNAJMY SWOJE ZAINTERESOWANIA i TALENTY
POCHWALMY SIĘ NIMI !!!
Weź udział w ŚWIĄTECZNYM SHOW "GWIAZDY NA GWIAZDKĘ"

Serdecznie zapraszamy DZIECI, MŁODZIEŻ i DOROSŁYCH
do udziału w świątecznym onlinowym show "GWIAZDY NA GWIAZDKĘ".
Uroczysta PREMIERA SHOW 23 grudnia 2020r. na naszej stronie www.fundacja-cukrzyca.pl
Dla wszystkich uczestników - NAGRODY!

Jak wziąć udział?
Wystarczy przesłać do nas na maila: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl zgłoszenie zawierające:
1. film przedstawiający prezentację twojego TALENTU / PASJI (przesyłamy film lub link do filmu)
2.  Wypełniony Formularz: opis: kilka zdań o sobie i swojej pasji,
tj.: imię i nazwisko, wiek, co jest moją pasją?, skąd taki wybór? jak długo ją realizuję?, czy mam jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie?
3. na zgłoszenia czekamy do 11 grudnia 2020r.

Jak przygotować materiał?
1. Z filmu musi jasno wynikać, że to Ty jesteś wykonawcą/ autorem prezentowanej rzeczy/ aktywności.
2. Film nie powinien trwać krócej niż 30 sekund i nie dłużej niż 60 sekund.

Kto może wziąć udział w show?
Do udziału zapraszamy wszystkie OSOBY z CT1: DZIECI, MŁODZIEŻ i DOROSŁYCH.
Jeśli ktoś z rodziców/ opiekunów też ma ochotę SIĘ POCHWALIĆ - zapraszamy :)
(proszę wtedy w opisie zaznaczyć, że jest się rodzicem/ opiekunem dziecka z CT1)