PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

Świąteczne Show "Gwiazdy na Gwiazdkę"

POZNAJMY SWOJE ZAINTERESOWANIA i TALENTY
POCHWALMY SIĘ NIMI !!!
Weź udział w ŚWIĄTECZNYM SHOW "GWIAZDY NA GWIAZDKĘ"

Serdecznie zapraszamy DZIECI, MŁODZIEŻ i DOROSŁYCH
do udziału w świątecznym onlinowym show "GWIAZDY NA GWIAZDKĘ".
Uroczysta PREMIERA SHOW 23 grudnia 2020r. na naszej stronie www.fundacja-cukrzyca.pl
Dla wszystkich uczestników - NAGRODY!

Jak wziąć udział?
Wystarczy przesłać do nas na maila: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl zgłoszenie zawierające:
1. film przedstawiający prezentację twojego TALENTU / PASJI (przesyłamy film lub link do filmu)
2.  Wypełniony Formularz: opis: kilka zdań o sobie i swojej pasji,
tj.: imię i nazwisko, wiek, co jest moją pasją?, skąd taki wybór? jak długo ją realizuję?, czy mam jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie?
3. na zgłoszenia czekamy do 11 grudnia 2020r.

Jak przygotować materiał?
1. Z filmu musi jasno wynikać, że to Ty jesteś wykonawcą/ autorem prezentowanej rzeczy/ aktywności.
2. Film nie powinien trwać krócej niż 30 sekund i nie dłużej niż 60 sekund.

Kto może wziąć udział w show?
Do udziału zapraszamy wszystkie OSOBY z CT1: DZIECI, MŁODZIEŻ i DOROSŁYCH.
Jeśli ktoś z rodziców/ opiekunów też ma ochotę SIĘ POCHWALIĆ - zapraszamy :)
(proszę wtedy w opisie zaznaczyć, że jest się rodzicem/ opiekunem dziecka z CT1)