Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

WARSZTATY COACHINGOWE DLA MŁODZIEŻY

Zapraszamy młodzież na spotkania z TRENEREM UMIEJĘTNOŚCI PERSONALNYCH !!!
Zajęcia odbywają się w CO DRUGĄ SOBOTĘ W GODZ. 9:00-12:00 ONLINE.
Na zajęciach młodzież będzie mogła bardziej POZNAĆ SIEBIE i porozmawiać na wszystkie interesujące Ich zagadnienia w gronie Swoich rówieśników. Poza trenerem będą koleżanki i koledzy, którzy prawdopodobnie na co dzień zmagają się z podobnymi sytuacjami.
Razem będą mogli w luźnej atmosferze poszukać najlepszych rozwiązań i metod postępowania.

Od uczestników oczekujemy dobrego humoru i otwartej głowy :)

Pierwsza edycja warsztatów ruszyła z początkiem października i cieszy się dużym powodzeniem, dlatego postanowiliśmy zaplanować kolejne.

Zachęcamy do wzięcia udziału.

W ZGŁOSZENIU PROSIMY PODAĆ : IMIĘ, NAZWISKO, NR TELEFONU ORAZ WIEK UCZSTNIKA.