ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

WARSZTATY COACHINGOWE DLA MŁODZIEŻY

Zapraszamy młodzież na spotkania z TRENEREM UMIEJĘTNOŚCI PERSONALNYCH !!!
Zajęcia odbywają się w CO DRUGĄ SOBOTĘ W GODZ. 9:00-12:00 ONLINE.
Na zajęciach młodzież będzie mogła bardziej POZNAĆ SIEBIE i porozmawiać na wszystkie interesujące Ich zagadnienia w gronie Swoich rówieśników. Poza trenerem będą koleżanki i koledzy, którzy prawdopodobnie na co dzień zmagają się z podobnymi sytuacjami.
Razem będą mogli w luźnej atmosferze poszukać najlepszych rozwiązań i metod postępowania.

Od uczestników oczekujemy dobrego humoru i otwartej głowy :)

Pierwsza edycja warsztatów ruszyła z początkiem października i cieszy się dużym powodzeniem, dlatego postanowiliśmy zaplanować kolejne.

Zachęcamy do wzięcia udziału.

W ZGŁOSZENIU PROSIMY PODAĆ : IMIĘ, NAZWISKO, NR TELEFONU ORAZ WIEK UCZSTNIKA.