Kierunek Aktywność 2024/2025 - zapisy do projektuRuszyły zapisy do Projektu Kierunek Aktywność, edycja 2024/2025. Zapisy znajdziecie się pod tym linkiem: https://foundationforchildrenwithdiabetes.my.site.com/s Diabetycy z województwa świętokrzyskiego dodatkowo mogą zapisywać się do projektu regionalnego, naprawdę warto!Zmiany w grafiku pracy Fundacji podczas wakacjiW związku z licznymi wyjazdami kadry na turnusy rehabilitacyjne, informujemy, że w okresie od 1.07.2024r. do 31.08.2024r. będzie obowiązywał wakacyjny grafik pracy w Fundacji.Jestem dorosły i co dalej? - warsztaty motywacyjne cz. 3Data: 12 czerwca (środa) Godzina: 19.00 do 21.00 Forma: on-line, spotkanie na platformie ZoomDrugie Spotkanie dla Mam już 9 czerwca 2024 z Edytą WojtczakZapraszamy na drugie Spotkanie dla Mam z Edytą Wojtczak Data: 9 czerwca (niedziela) Godzina: 11.00 do 13.00 Miejsce: Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą, ul. Szpitalna 5/16, Warszawa,DIABTEAM 2024 - obozy sportoweDofinansowanie do obozów sportowych wiosna 2024 - zima 2025 Zapraszamy do zapisów. Nasi subkontowicze mają pierwszeństwo w zapisach.Zapytanie ofertowe - przewóz osób 6 obozów sportowychZapytanie ofertowe - organizacja obozów sportowychZapisy na obóz wspinaczkowo-trekkingowy dla osób 18+OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY Kiedy: 15 wrzesień (niedziela) - 21 września (sobota) 2024r. Gdzie mieszkamy: w okolicy Krakowa Gdzie się wspinamy: skałki Jury Krakowsko - Częstochowskiej Gdzie wędrujemy: Beskidy, Gorce, Pieniny Dla kogo: DLA DOROSŁYCH 18+

Insulin On Board Cup 2020

Już w najbliższy weekend (5-6 września) odbędzie się II edycja turnieju Insulin On Board Cup.

Gramyna terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie.

Rozgrywki rozpoczynają się w sobotę o godzinie 12 i potrwają do 19, natomiast w niedzielę gramy od 9 do 15.

W turnieju wezmą udział cukrzycowe zespoły z całej Polski. Rozgrywki zostaną rozegrane w trzech kategoriach wiekowych:

• I kategoria – dzieci urodzone w 2008 r. i młodsze,
  • II kategoria – dzieci urodzone w latach 2004 – 2007,
  • III kategoria – 2003 i starsi.

Turniejowi będzie towarzyszyć piknik, podczas którego uczestnicy będą mogli skorzystać z porad dietetycznych i diabetologicznych. Dodatkowo będzie możliwość uczestniczenia w wykładach dotyczących sportu z cukrzycą.

Zapraszamy wszystkich do kibicowania!

Osoby przebywające na obiekcie mają obowiązek zakrywania ust i nosa (nie dotyczy zawodników na boisku). Każdy uczestnik zobowiązany jest do dezynfekcji rąk, wchodząc i wychodząc na obiekt. Na widowni zajmujemy co drugie miejsce (nie dotyczy rodzin).

Poniżej harmonogram pikniku:

HARMONOGRAM PIKNIKU

Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej.

Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą jest realizaotrem projektu INSULIN ON BOARD CUP 2020' współfinansowanego ze środków PFRON oraz ze środków Miasta Stołecznego Warszawa