PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

Warsztaty z komunikacji ONLINE

Ruszamy z ofertą BEZPŁATNYCH warsztatów z komunikacji w nowej formie - ONLINE.

Warsztaty „Rodzic wspierający – warsztaty z komunikacji bez konfliktu” będą prowadzone w konwencji 2-3 godzinnych sobotnich webinariów.
Będzie to cykl warsztatów (ok. 4 spotkania) i zależy nam aby zbudować stałą grupę, która będzie pracowała z tygodnia na tydzień.

Pierwsze spotkanie odbędzie się w sobotę 06.06. w godzinach 10:00-12:00.
Ilość uczestników jest ograniczona do 10-12 osób.

Na webinaria obowiązują zapisy.

PROGRAM WARSZTATÓW

„Rodzic wspierający – siła przekonywania bez konfliktu”

Jeśli chcesz się dowiedzieć jak wspierać swoje dziecko i umiejętnie przekonywać je do właściwych zachowań to te warsztaty są właśnie dla Ciebie.

Na warsztatach dowiesz się m.in.:

- Jak budować porozumienie ponad pokoleniami

- Dlaczego tak często nieświadomie wywołujemy konflikty

- Na co musimy zwrócić uwagę, aby budować właściwe nawyki

- Które nasze komunikaty są sabotujące i demotywujące

- Jak budować komunikaty wspierające

- Jak szybko i efektywnie przekonywać unikając sporów

Warsztaty poprowadzi Piotr Skopowski – trener komunikacji oraz specjalista od negocjacji konfliktowych z 17-letnią praktyką w zawodzie. Piotr jest również wykładowcą akademickim na Uniwersytecie Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie i we Wrocławiu.

Poza pracą jest tatą Oli, podopiecznej naszej Fundacji.