WebinariumSerdecznie zapraszamy na webinarium „Jak zostać wzorowym pacjentem ?Czyli garść porad, jak się dobrze przygotować do wizyty (teleporady) u diabetologa ?” Termin: 7 grudnia, godz. 19:00Kolejne zgrupowanie Słodkiej PolskiW niedzielę 29 listopada Słodka POLSKA U13 zagrała mecze kontrolne, będące przygotowaniem do styczniowego turnieju Ślęza CUP.15 Bieg „Policz się z cukrzycą”Już wkrótce 29 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, a co za tym idzie, także 15 Bieg „Policz się z cukrzycą”, który tym razem odbędzie się w formie wirtualnej.PodziękowaniaChcieliśmy wyrazić wdzięczność wobec firmy ST Print https://stojakitekturowe.pl/ , która wspomogła nas darowizną. W tym szczególnym czasie pamięć o potrzebujących jest na wagę złota! Wspierajmy się, zarażajmy optymizmem i wiarą w lepsze jutro.GWIAZDKA Z FUNDACJĄZapraszamy na GWIAZDKOWE WARSZTATY online już 12.12.2020.Świąteczne Show "Gwiazdy na Gwiazdkę"POZNAJMY SWOJE ZAINTERESOWANIA i TALENTY POCHWALMY SIĘ NIMI !!! Weź udział w ŚWIĄTECZNYM SHOW "GWIAZDY NA GWIAZDKĘ"Dzień otwarty z Fundacją dla Dzieci z Cukrzycą! Spotkajmy się ONLINE - 13.11. godz. 19:00Pierwsze takie spotkanie ONLINE: Dzień otwarty z Fundacją dla Dzieci z Cukrzycą!ŚWIATOWY DZIEŃ CUKRZYCY 2020 - konferencja 4.11Już 4 listopada o godzinie 11, z okazji corocznych obchodów Światowego Dnia Cukrzycy zapraszamy do udziału w debacie online, w której weźmiemy udział!

COVID-19 nie odpuszcza i MY TEŻ !!!

Kochani,

Ponieważ wirus nie odpuszcza i nasze spotkania w ramach Akademii Diabetyka niestety w dalszym ciągu nie mogą się odbywać, postanowiliśmy przenieść się do sieci :)
Zarówno Pani Psycholog Monika Godlewska, jak i Pani Dietetyk Katarzyna Szybiak są do Państwa dyspozycji.
Jeżeli macie Państwo/ Pociechy potrzebę kontaktu, konsultacji, czy porady prosimy o kontakt mailowy z prowadzącymi na podane adresy:
W mailu proszę napisać, że chcielibyście Państwo skorzystać z konsultacji i podać do siebie kontakt telefoniczny. Prowadząc skontaktuje się z Państwem mailowo lub telefonicznie i umówi spotkanie.
Serdecznie zachęcamy do skorzystania.

WKRÓTCE RUSZAMY Z WARSZTATAMI TEMATYCZNYMI :)