Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

KONKURS na WIELKANOCNE PISANKI

UWAGA! oddzielna edycja dla dzieci i dorosłych
Zachęcamy do SAMODZIELNEGO przygotowania PISANKI przy użyciu NIEKONWENCJONALNYCH OZDOBNIKÓW, bazując na tym co mamy W DOMU! - szczęśliwcy też w ogrodzie :)
Nagrodzimy najbardziej NIEOCZYWISTE PISANKI! Nadesłane prace wywiesimy również na FB.
Nadsyłajcie proszę zdjęcia mailem (fundacja@fundacja-cukrzyca.pl) z podaniem imienia i nazwiska twórcy pisanki.
Na zdjęciu powinna się znaleźć: PISANKA wraz z TWÓRCĄ + imię i wiek (dziecka) (też na tym samym zdjęciu, napisane np. na kartce).
Na zgłoszenia czekamy do piątku 10.04. do 12:00
Nadesłane wirtualne pisanki przekażemy ze świątecznymi życzeniami NASZEJ KADRZE MEDYCZNEJ

ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU!!!