Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

ZABIEGI LASEROTERAPII- MARZEC 2020

Aby laseroterapia była efektywna trzeba uczestniczyć w serii min. 8-10 zabiegów z rzędu.

Dwutygodniowa tura zabiegów zaplanowana jest na termin:
9-13 marca i 16-20 marca w godzinach: 16:00 - 19:00

Zabiegi będą odbywałyby się w Fundacji przy ul. Szpitalnej 5/16.

WAŻNE: aby skorzystać z zabiegów KONIECZNE jest posiadanie SKIEROWANIA NA LASEROTERAPIĘ OD LEKARZA (diabetologa lub pierwszego kontaktu, ważność 6 miesięcy!) dla osób, które wcześniej nie korzystały z naszych zabiegów.

ZAPISY:
przyjmujemy mailowo na adres fundacja@fundacja-cukrzyca.pl i telefonicznie (22/ 827 99 92, +48 730 698 135) w dniach i godzinach dyżurów, tj.

poniedziałek 12:00 - 18:00

środa 12:00 - 18:00

czwartek 10:00 - 14:00

Ilość miejsc jest ograniczona, w ciągu godziny przyjętych zostanie ok. 10 osób.
Oczywiście pierwszeństwo mają Subkontowicze.

Przy zapisie proszę podać przedział godzinowy, w którym Państwo będziecie:
16:00-17:00, 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00.
Na zabieg wchodzimy zgodnie z kolejnością przyjścia (w danym przedziale czasowym).

Zapraszamy!