ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

ZABIEGI LASEROTERAPII- MARZEC 2020

Aby laseroterapia była efektywna trzeba uczestniczyć w serii min. 8-10 zabiegów z rzędu.

Dwutygodniowa tura zabiegów zaplanowana jest na termin:
9-13 marca i 16-20 marca w godzinach: 16:00 - 19:00

Zabiegi będą odbywałyby się w Fundacji przy ul. Szpitalnej 5/16.

WAŻNE: aby skorzystać z zabiegów KONIECZNE jest posiadanie SKIEROWANIA NA LASEROTERAPIĘ OD LEKARZA (diabetologa lub pierwszego kontaktu, ważność 6 miesięcy!) dla osób, które wcześniej nie korzystały z naszych zabiegów.

ZAPISY:
przyjmujemy mailowo na adres fundacja@fundacja-cukrzyca.pl i telefonicznie (22/ 827 99 92, +48 730 698 135) w dniach i godzinach dyżurów, tj.

poniedziałek 12:00 - 18:00

środa 12:00 - 18:00

czwartek 10:00 - 14:00

Ilość miejsc jest ograniczona, w ciągu godziny przyjętych zostanie ok. 10 osób.
Oczywiście pierwszeństwo mają Subkontowicze.

Przy zapisie proszę podać przedział godzinowy, w którym Państwo będziecie:
16:00-17:00, 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00.
Na zabieg wchodzimy zgodnie z kolejnością przyjścia (w danym przedziale czasowym).

Zapraszamy!