ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

SZKOLENIE dla rodziców diabetyków

"RODZIC WSPIERAJĄCY - SIŁA PRZEKONYWANIA BEZ KONFLIKTU"

Zapraszamy rodziców młodych diabetyków na dwudniowe szkolenie.

KIEDY ?

21 marca (sobota)      – 11:00-16:00

22 marca  (niedziela) –   9:00-14:00

GDZIE:

W siedzibie Fundacji przy ulicy Szpitalnej 5/16 w Warszawie.

Udział w szkoleniu jest BEZPŁATNY. Ilość miejsc ograniczona.

Jeśli chcesz się dowiedzieć jak wspierać swoje dziecko i umiejętnie przekonywać je do właściwych zachowań to te warsztaty są właśnie dla Ciebie.

Na warsztatach dowiesz się m.in.:

- Jak budować porozumienie ponad pokoleniami

- Dlaczego tak często nieświadomie wywołujemy konflikty

- Na co musimy zwrócić uwagę, aby budować właściwe nawyki

- Które nasze komunikaty są sabotujące i demotywujące

- Jak budować komunikaty wspierające

- Jak szybko i efektywnie przekonywać unikając sporów

Warsztaty poprowadzi Piotr Skopowski – trener komunikacji oraz specjalista od negocjacji konfliktowych z 17-letnią praktyką w zawodzie. Piotr jest również wykładowcą akademickim na Uniwersytecie Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie i we Wrocławiu.

Poza pracą jest tatą Oli, podopiecznej naszej Fundacji.

ZAPISY: Droga mailową do dnia 17.03.2020 (wtorek) fundacja@fundacja-cukrzyca.pl

ZAPRASZAMY !!!