Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

SZKOLENIE dla rodziców diabetyków

"RODZIC WSPIERAJĄCY - SIŁA PRZEKONYWANIA BEZ KONFLIKTU"

Zapraszamy rodziców młodych diabetyków na dwudniowe szkolenie.

KIEDY ?

21 marca (sobota)      – 11:00-16:00

22 marca  (niedziela) –   9:00-14:00

GDZIE:

W siedzibie Fundacji przy ulicy Szpitalnej 5/16 w Warszawie.

Udział w szkoleniu jest BEZPŁATNY. Ilość miejsc ograniczona.

Jeśli chcesz się dowiedzieć jak wspierać swoje dziecko i umiejętnie przekonywać je do właściwych zachowań to te warsztaty są właśnie dla Ciebie.

Na warsztatach dowiesz się m.in.:

- Jak budować porozumienie ponad pokoleniami

- Dlaczego tak często nieświadomie wywołujemy konflikty

- Na co musimy zwrócić uwagę, aby budować właściwe nawyki

- Które nasze komunikaty są sabotujące i demotywujące

- Jak budować komunikaty wspierające

- Jak szybko i efektywnie przekonywać unikając sporów

Warsztaty poprowadzi Piotr Skopowski – trener komunikacji oraz specjalista od negocjacji konfliktowych z 17-letnią praktyką w zawodzie. Piotr jest również wykładowcą akademickim na Uniwersytecie Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie i we Wrocławiu.

Poza pracą jest tatą Oli, podopiecznej naszej Fundacji.

ZAPISY: Droga mailową do dnia 17.03.2020 (wtorek) fundacja@fundacja-cukrzyca.pl

ZAPRASZAMY !!!