Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

DZIEŃ DZIECKA z FUNDACJĄ

4 czerwca 2016r.

zapraszamy na całodniowy

SPŁYW KAJAKOWY po rzece Wkrze

zakończony rodzinnym piknikiem

Zapisy przyjmujemy do 30 maja 2016r. :

mail: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl

sms/tel.:  602-586-071, 535-698-135

z podaniem: ilości i wieku uczestników, nr PESEL uczestników do ubezpieczenia,

tel. kontaktowego, adresu e-mail, rezerwacji miejsc w autokarze

Udział w imprezie BEZPŁATNY

Prosimy o przemyślane decyzje - ilość miejsc ograniczona.

Uczestnicy:

Mamy do dyspozycji 40kajaków 2-osobowych (80 osób)

- dzieci do lat 13 – tylko z opiekunem (para: dziecko + opiekun / kajak)

- młodzież powyżej 13 lat – samodzielnie

Plan imprezy 4 czerwca 2016r.:

8:30 – zbiórka Warszawa, Plac Bankowy (przy pomniku Słowackiego)

8:30 –   9:30 – przejazd autokarem do Jońca

9:30 – 15:00 – spływ po Wkrze (trasa: Joniec – Śniadówko)

12:00 – 13:00 – przerwa na II śniadanie (prowiant własny)

15:00 – 16:30 – piknik rodzinny (gry i zabawy oraz pojedzone i popite)

16:30 – 17:30 – przejazd autokarem do Warszawy (Plac Bankowy)

Serdeczne podziękowania za dofinansowanie imprezy składamy