Wznawiamy nabór do Walecznych!Rozpoczynamy nabór do naszych fundacyjnych drużyn na III Halowe Mistrzostwa Polski w Piłce Nożnej Dzieci z Cukrzycą, które jak zwykle odbędą się w Suchym Lesie k. Poznania, w dniach 7-8 marca 2020r.Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycę

DZIEŃ DZIECKA z FUNDACJĄ

4 czerwca 2016r.

zapraszamy na całodniowy

SPŁYW KAJAKOWY po rzece Wkrze

zakończony rodzinnym piknikiem

Zapisy przyjmujemy do 30 maja 2016r. :

mail: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl

sms/tel.:  602-586-071, 535-698-135

z podaniem: ilości i wieku uczestników, nr PESEL uczestników do ubezpieczenia,

tel. kontaktowego, adresu e-mail, rezerwacji miejsc w autokarze

Udział w imprezie BEZPŁATNY

Prosimy o przemyślane decyzje - ilość miejsc ograniczona.

Uczestnicy:

Mamy do dyspozycji 40kajaków 2-osobowych (80 osób)

- dzieci do lat 13 – tylko z opiekunem (para: dziecko + opiekun / kajak)

- młodzież powyżej 13 lat – samodzielnie

Plan imprezy 4 czerwca 2016r.:

8:30 – zbiórka Warszawa, Plac Bankowy (przy pomniku Słowackiego)

8:30 –   9:30 – przejazd autokarem do Jońca

9:30 – 15:00 – spływ po Wkrze (trasa: Joniec – Śniadówko)

12:00 – 13:00 – przerwa na II śniadanie (prowiant własny)

15:00 – 16:30 – piknik rodzinny (gry i zabawy oraz pojedzone i popite)

16:30 – 17:30 – przejazd autokarem do Warszawy (Plac Bankowy)

Serdeczne podziękowania za dofinansowanie imprezy składamy