ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

DZIEŃ DZIECKA z FUNDACJĄ

4 czerwca 2016r.

zapraszamy na całodniowy

SPŁYW KAJAKOWY po rzece Wkrze

zakończony rodzinnym piknikiem

Zapisy przyjmujemy do 30 maja 2016r. :

mail: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl

sms/tel.:  602-586-071, 535-698-135

z podaniem: ilości i wieku uczestników, nr PESEL uczestników do ubezpieczenia,

tel. kontaktowego, adresu e-mail, rezerwacji miejsc w autokarze

Udział w imprezie BEZPŁATNY

Prosimy o przemyślane decyzje - ilość miejsc ograniczona.

Uczestnicy:

Mamy do dyspozycji 40kajaków 2-osobowych (80 osób)

- dzieci do lat 13 – tylko z opiekunem (para: dziecko + opiekun / kajak)

- młodzież powyżej 13 lat – samodzielnie

Plan imprezy 4 czerwca 2016r.:

8:30 – zbiórka Warszawa, Plac Bankowy (przy pomniku Słowackiego)

8:30 –   9:30 – przejazd autokarem do Jońca

9:30 – 15:00 – spływ po Wkrze (trasa: Joniec – Śniadówko)

12:00 – 13:00 – przerwa na II śniadanie (prowiant własny)

15:00 – 16:30 – piknik rodzinny (gry i zabawy oraz pojedzone i popite)

16:30 – 17:30 – przejazd autokarem do Warszawy (Plac Bankowy)

Serdeczne podziękowania za dofinansowanie imprezy składamy