PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBRE

MOŻLIWOŚĆ KUPNA FS LIBRE z refundacją istnieje przez SKLEP DIABETYK24 (Abbott nie uruchomił swojego kanału sprzedaży dla produktów z refundacją).

Poniżej sposób postępowania w poszczególnych sytuacjach:

1. sytuacja, gdy Podopieczny sam opłaca fakturę, a Fundacja refunduje wydatki z subkonta:

- Fundacja musi znaleźć się na fakturze w pozycji płatnik lub w opisie faktury (w sumie w dowolnym miejscu), w nabywcy powinien być zawsze wskazany Podopieczny (osoba, na którą jest refundacja) - te adnotacje robimy przy składaniu zamówienia w sklepie (uwagi)

w przypadku braku adnotacji o FUNDACJI nie jesteśmy w stanie zaksięgować i tym samym opłacić faktury !!!

- fakturę dostaje Podopieczny i przekazuje ją do Fundacji - do refundacji.

1. Z dniem 1 lutego 2020r.  wszystkie faktury na produkty refundowane wystawione przez Diabetyk24 muszą być opłacone bezpośrednio przez Państwa i dopiero opłacona faktura powinna być skierowana do Fundacji celem refundacji. Taka procedura minimalizuje ryzyko opóźnień w płatnościach faktur pro-forma skutkujących utratą refundacji za dany miesiąc.

1. podopieczni nie korzystający z refundacji kupują sensory tymi samymi kanałami sprzedażowymi, jak dotychczas (czyli przez sklepy internetowe, stronę Abbott lub zamówienia mailowe u Pana Przemysława Kopcia).

W razie reklamacji:

- dotyczącej logistyki (dostawy) - reklamację zgłaszamy do Diabetyk24 na podstawie NR ZAMÓWIENIA

- dotyczącej produktu - wadliwy sensor - reklamację zgłaszamy do Abbott - zgodnie z dotychczasową procedurą firmy

Osobą odpowiedzialną w Fundacji za opłacanie faktur i rozliczenia subkontowe jest Księgowa Pani Joanna Manowska. W razie pytań proszę dzwonić na nr fundacyjny i prosić Panią Asię. Korespondencję mailową w w/w sprawach proszę kierować na maila: subkonta@fundacja-cukrzyca.pl.

Takie rozwiązanie bardzo nam ułatwi rozliczenia. Bardzo dziękujemy za pomoc i liczymy na współpracę z Państwa strony.