ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

Turnusy Rehabilitacyjne 2020

ZNAMY JUŻ TERMINY I MIEJSCA LETNICH TURNUSÓW w 2020 roku:

(ceny i zapisy na początku 2020 roku)

TURNUS REHABILITACYJNY INDYWIDUALNY (KOLONIA)

Sanatorium „FALA” (morze)

Termin: 11.07.2020r. - 25.07.2020r.

Adres: Sanatorium „FALA”; 82-103 Stegna Gdańska, ul. Grunwaldzka 20 (woj. pomorskie)

(https://www.mierzeja.pl/fala)

TURNUS REHABILITACYJNY DLA DZIECKA Z OPIEKUNEM

Centrum Szkoleniowo-Rekreacyjne KNIEJA w Rajgrodzie (jeziora)

Termin: 26.07.2020r. - 08.08.2020r.

Adres: Centrum Szkoleniowo-Rekreacyjne KNIEJA w Rajgrodzie (19-206), ul. Leśna 21

TURNUS REHABILITACYJNY DLA DZIECKA Z OPIEKUNEM

Ośrodek Wypoczynkowy „NATANAEL"  (góry Beskidy)

Termin:  15.08.2020r. -  29.08.2020r.

Adres: Ośrodek Wypoczynkowy „NATANAEL" , 34-432 Łopuszna, ul. Cyrla 62

(https://www.natanael.pl/)