Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

Turnusy Rehabilitacyjne 2020

ZNAMY JUŻ TERMINY I MIEJSCA LETNICH TURNUSÓW w 2020 roku:

(ceny i zapisy na początku 2020 roku)

TURNUS REHABILITACYJNY INDYWIDUALNY (KOLONIA)

Sanatorium „FALA” (morze)

Termin: 11.07.2020r. - 25.07.2020r.

Adres: Sanatorium „FALA”; 82-103 Stegna Gdańska, ul. Grunwaldzka 20 (woj. pomorskie)

(https://www.mierzeja.pl/fala)

TURNUS REHABILITACYJNY DLA DZIECKA Z OPIEKUNEM

Centrum Szkoleniowo-Rekreacyjne KNIEJA w Rajgrodzie (jeziora)

Termin: 26.07.2020r. - 08.08.2020r.

Adres: Centrum Szkoleniowo-Rekreacyjne KNIEJA w Rajgrodzie (19-206), ul. Leśna 21

TURNUS REHABILITACYJNY DLA DZIECKA Z OPIEKUNEM

Ośrodek Wypoczynkowy „NATANAEL"  (góry Beskidy)

Termin:  15.08.2020r. -  29.08.2020r.

Adres: Ośrodek Wypoczynkowy „NATANAEL" , 34-432 Łopuszna, ul. Cyrla 62

(https://www.natanael.pl/)