Warsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z CukrzycąNOWI AMBASADORZY FUNDACJI!Niezmiernie miło nam poinformować, że 15 listopada oficjalnie powiększyła się grupa Ambasadorów Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą! W skład tego szacownego grona weszły osoby z różnych branż i środowisk, które zdecydowały się zaangażować w działalność fundacji.Budowa Pętli Android APS - PoznańKolejne spotkanie z budowy pętli Android APS odbędzie się 18 stycznia 2020 r. w Poznaniu.

Turnusy Rehabilitacyjne 2020

ZNAMY JUŻ TERMINY I MIEJSCA LETNICH TURNUSÓW w 2020 roku:

(ceny i zapisy na początku 2020 roku)

TURNUS REHABILITACYJNY INDYWIDUALNY (KOLONIA)

Sanatorium „FALA” (morze)

Termin: 11.07.2020r. - 25.07.2020r.

Adres: Sanatorium „FALA”; 82-103 Stegna Gdańska, ul. Grunwaldzka 20 (woj. pomorskie)

(https://www.mierzeja.pl/fala)

TURNUS REHABILITACYJNY DLA DZIECKA Z OPIEKUNEM

Centrum Szkoleniowo-Rekreacyjne KNIEJA w Rajgrodzie (jeziora)

Termin: 26.07.2020r. - 08.08.2020r.

Adres: Centrum Szkoleniowo-Rekreacyjne KNIEJA w Rajgrodzie (19-206), ul. Leśna 21

TURNUS REHABILITACYJNY DLA DZIECKA Z OPIEKUNEM

Ośrodek Wypoczynkowy „NATANAEL"  (góry Beskidy)

Termin:  15.08.2020r. -  29.08.2020r.

Adres: Ośrodek Wypoczynkowy „NATANAEL" , 34-432 Łopuszna, ul. Cyrla 62

(https://www.natanael.pl/)