PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

TWORZYMY PIŁKARSKĄ DRUŻYNĘ FUNDACJI!

W dniach 11-12 czerwca 2016r. w Łodzi odbędzie się VI OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ PIŁKI NOŻNEJ DIABETYKÓW.

Nie zabraknie tam także DRUŻYNY FUNDACJI, w związku z tym zapraszamy do nadsyłania zgłoszeń wszystkich chętnych w wieku 11-16 lat, którzy chcieliby wystąpić w barwach fundacyjnej drużyny piłkarskiej.

W ramach przygotowań do turnieju w MAJU zorganizujemy SERIĘ TRENINGÓW PIŁKARSKICH na terenie WARSZAWY, które poprowadzi trener piłki nożnej i menedżer piłkarski. Dokładne terminy zajęć podamy po utworzeniu drużyny.

Wyjazd na turniej, a także udział w treningach jest bezpłatny.

Zgłoszenia przyjmujemy do końca kwietnia:
tel.: Sylwester: 602 586 071; Dagmara: 535 698 135

e-mail: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl

z podaniem danych uczestnika: imienia i nazwiska, wieku, tel. kontaktowego