Wznawiamy nabór do Walecznych!Rozpoczynamy nabór do naszych fundacyjnych drużyn na III Halowe Mistrzostwa Polski w Piłce Nożnej Dzieci z Cukrzycą, które jak zwykle odbędą się w Suchym Lesie k. Poznania, w dniach 7-8 marca 2020r.Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycę

TWORZYMY PIŁKARSKĄ DRUŻYNĘ FUNDACJI!

W dniach 11-12 czerwca 2016r. w Łodzi odbędzie się VI OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ PIŁKI NOŻNEJ DIABETYKÓW.

Nie zabraknie tam także DRUŻYNY FUNDACJI, w związku z tym zapraszamy do nadsyłania zgłoszeń wszystkich chętnych w wieku 11-16 lat, którzy chcieliby wystąpić w barwach fundacyjnej drużyny piłkarskiej.

W ramach przygotowań do turnieju w MAJU zorganizujemy SERIĘ TRENINGÓW PIŁKARSKICH na terenie WARSZAWY, które poprowadzi trener piłki nożnej i menedżer piłkarski. Dokładne terminy zajęć podamy po utworzeniu drużyny.

Wyjazd na turniej, a także udział w treningach jest bezpłatny.

Zgłoszenia przyjmujemy do końca kwietnia:
tel.: Sylwester: 602 586 071; Dagmara: 535 698 135

e-mail: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl

z podaniem danych uczestnika: imienia i nazwiska, wieku, tel. kontaktowego