PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

Android APS w Krakowie!

Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą wraz z Rotary Bydgoszcz Stare Miasto zapraszają na spotkanie dla pacjentów, rodziców pacjentów oraz członków diabetologicznych zespołów terapeutycznych, które odbędzie się 16.11.2019, w Centrum Konferencyjnym Uniwersytetu Jagiellońskiego, aula D, ul. Łazarza 16:

Prezentacja otwarta: 9:30 - 15:00

1. Co to jest pętla?
2. Pętla na żywo - demonstracja
3. Czy to bezpieczne?
4. Praca społeczności
5. Studium przypadku (oraz demonstracja na żywo)
- Pętla zamknięta w terapii przedszkolaka
- Pętla zamknięta w terapii nastolatka
6. Pytania i odpowiedzi

Zapisy: https://www.facebook.com/events/979736132360581/