Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z CukrzycąNOWI AMBASADORZY FUNDACJI!Niezmiernie miło nam poinformować, że 15 listopada oficjalnie powiększyła się grupa Ambasadorów Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą! W skład tego szacownego grona weszły osoby z różnych branż i środowisk, które zdecydowały się zaangażować w działalność fundacji.Budowa Pętli Android APS - PoznańKolejne spotkanie z budowy pętli Android APS odbędzie się 18 stycznia 2020 r. w Poznaniu.Dofinansowanie Turnusów Rehabilitacyjnych 2020Składanie wniosków o dofinansowanie turnusów rehabilitacyjnych 2020Turnusy Rehabilitacyjne 2020Znamy już terminy i miejsca turnusów rehabilitacyjnych w roku 2020!

Spotkania z psychologiem

Kontynuujemy SPOTKANIA dla DZIECI I MŁODZIEŻY.

Utrzymując cykl poprzednich spotkań zapraszamy na warsztaty z psychologiem.

PRZYJMUJEMY ZAPISY NA NOWE GRUPY!

Najbliższe spotkanie 16.11.19 (sobota) WARSZTATY w godz. 10:00-11:30 grupa starsza i 12:00-13:30 grupa młodsza.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!

Po spotkaniach zapraszamy na:

IDYWIDUALNE KONSULTACJE PSYCHOLOGICZNE:

- problemy w relacjach osobistych i zawodowych,

- wypalenie terapeutyczne w chorobie (zarówno u diabetyka, jak i jego opiekuna),

- poczucie winy, obniżony nastrój, trudności z zaakceptowaniem życia po diagnozie

- problemy w relacjach z bliskimi,

- kłopoty w związku, takie jak np. zdrada, rozwód,

- brak wiary w siebie i niskie poczucie własnej wartości.

W godzinach od 14.00.

Zapisy SMS, tel. 535 698 135 lub mailem: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl