Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKA

Serdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU.

Termin: każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 16.00-17.00 od dnia 10.11.2019r.

Miejsce: DOSiR "Prawy Brzeg", ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA

ZAPISY: Zgłoszenia przyjmujemy mailowo:fundacja@fundacja-cukrzyca.pl i pod nr tel. / SMS: 730 698 135 (w godzinach dyżuru)

! w zgłoszeniu prosimy o informacje, czy jesteście Subkontowiczem

WEJŚCIE na basen: tylko za okazaniem karnetu FUNDACJI (karnety wydawane na zajęciach 10.11.)

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA: PIERWSZEŃSTWO PRZY ZAPISACH MAJĄ SUBKONTOWICZE

Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘ

Termin: każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 17.00-19.00 od dnia 10.11.2019r.

Miejsce: DOSiR "Prawy Brzeg", ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA

ZAPISY: