ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

Spotkania z psychologiem

WARSZTATY PSYCHOLOGICZNE

Kontynuujemy SPOTKANIA dla DZIECI I MŁODZIEŻY.

Utrzymując cykl poprzednich spotkań zapraszamy na nowe warsztaty z psychologiem.

Przyjmujemy zapisy na nowe grupy.

Najbliższe spotkanie 05.10.19 (sobota) WARSZTATY w godz. 10:00-11:30 grupa młodsza i 12:00-13:30 grupa starsza

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!

Przed i po spotkaniach zapraszamy na

IDYWIDUALNE KONSULTACJE PSYCHOLOGICZNE:

- problemy w relacjach osobistych i zawodowych,

- wypalenie terapeutyczne w chorobie (zarówno u diabetyka, jak i jego opiekuna),

- poczucie winy, obniżony nastrój, trudności z zaakceptowaniem życia po diagnozie

- problemy w relacjach z bliskimi,

- kłopoty w związku, takie jak np. zdrada, rozwód,

- brak wiary w siebie i niskie poczucie własnej wartości.

W godzinach od 08:00 do 09:30 oraz od godziny 14.00.

Zapisy SMS, tel. 535 698 135 lub mailem: akademia@fundacja-cukrzyca.pl