PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych

Serdecznie zapraszamy na II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych, który odbędzie się dniu 19 maja 2019 r. w godzinach 10-14 w Parku Picassa na warszawskim Tarchominie. Na miejscu nie zabraknie również nas!

Wydarzenie jest realizowane przez Stowarzyszenie Razem dla Białołęki we współpracy z Białołęckim Ośrodkiem Kultury w ramach projektu "Zrealizuj swój pomysł w BOK-u". Projekt jest skierowany do dzieci i młodzieży oraz ich rodziców i jest dla wszystkich bezpłatny.

W czasie wydarzenia będą funkcjonować w Parku Picassa dwie strefy - jedna dla osób kupujących i sprzedających, w drugiej natomiast bezpłatne atrakcje dla dzieci i młodzieży zapewnią partnerzy wydarzenia. To tego dnia będzie można kupić i sprzedać klocki lego, gry planszowe lub na konsolę, książki, sprzęt sportowy, rowery, hulajnogi i inne zabawki, z których dzieci wyrosły lub które im się znudziły, a to wszystko w otoczeniu masy atrakcji, które przygotowali partnerzy wydarzenia.

Udział i sprzedaż są bezpłatne zarówno dla sprzedających, jak i kupujących, rejestracja na stronie https://bialoleckibazarzabawek.evenea.pl/ jest wymagana wyłącznie dla Sprzedających do rezerwacji miejsca.

Strona wydarzenia : https://www.facebook.com/events/363624907696499/
W przypadku pytań prosimy o kontakt mailowy z organizatorami pod adresem mailowym: bialoleckibazar@gmail.com

Serdecznie zapraszamy do udziału :-)