Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z CukrzycąNOWI AMBASADORZY FUNDACJI!Niezmiernie miło nam poinformować, że 15 listopada oficjalnie powiększyła się grupa Ambasadorów Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą! W skład tego szacownego grona weszły osoby z różnych branż i środowisk, które zdecydowały się zaangażować w działalność fundacji.Budowa Pętli Android APS - PoznańKolejne spotkanie z budowy pętli Android APS odbędzie się 18 stycznia 2020 r. w Poznaniu.Dofinansowanie Turnusów Rehabilitacyjnych 2020Składanie wniosków o dofinansowanie turnusów rehabilitacyjnych 2020Turnusy Rehabilitacyjne 2020Znamy już terminy i miejsca turnusów rehabilitacyjnych w roku 2020!

II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych

Serdecznie zapraszamy na II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych, który odbędzie się dniu 19 maja 2019 r. w godzinach 10-14 w Parku Picassa na warszawskim Tarchominie. Na miejscu nie zabraknie również nas!

Wydarzenie jest realizowane przez Stowarzyszenie Razem dla Białołęki we współpracy z Białołęckim Ośrodkiem Kultury w ramach projektu "Zrealizuj swój pomysł w BOK-u". Projekt jest skierowany do dzieci i młodzieży oraz ich rodziców i jest dla wszystkich bezpłatny.

W czasie wydarzenia będą funkcjonować w Parku Picassa dwie strefy - jedna dla osób kupujących i sprzedających, w drugiej natomiast bezpłatne atrakcje dla dzieci i młodzieży zapewnią partnerzy wydarzenia. To tego dnia będzie można kupić i sprzedać klocki lego, gry planszowe lub na konsolę, książki, sprzęt sportowy, rowery, hulajnogi i inne zabawki, z których dzieci wyrosły lub które im się znudziły, a to wszystko w otoczeniu masy atrakcji, które przygotowali partnerzy wydarzenia.

Udział i sprzedaż są bezpłatne zarówno dla sprzedających, jak i kupujących, rejestracja na stronie https://bialoleckibazarzabawek.evenea.pl/ jest wymagana wyłącznie dla Sprzedających do rezerwacji miejsca.

Strona wydarzenia : https://www.facebook.com/events/363624907696499/
W przypadku pytań prosimy o kontakt mailowy z organizatorami pod adresem mailowym: bialoleckibazar@gmail.com

Serdecznie zapraszamy do udziału :-)