ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych

Serdecznie zapraszamy na II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych, który odbędzie się dniu 19 maja 2019 r. w godzinach 10-14 w Parku Picassa na warszawskim Tarchominie. Na miejscu nie zabraknie również nas!

Wydarzenie jest realizowane przez Stowarzyszenie Razem dla Białołęki we współpracy z Białołęckim Ośrodkiem Kultury w ramach projektu "Zrealizuj swój pomysł w BOK-u". Projekt jest skierowany do dzieci i młodzieży oraz ich rodziców i jest dla wszystkich bezpłatny.

W czasie wydarzenia będą funkcjonować w Parku Picassa dwie strefy - jedna dla osób kupujących i sprzedających, w drugiej natomiast bezpłatne atrakcje dla dzieci i młodzieży zapewnią partnerzy wydarzenia. To tego dnia będzie można kupić i sprzedać klocki lego, gry planszowe lub na konsolę, książki, sprzęt sportowy, rowery, hulajnogi i inne zabawki, z których dzieci wyrosły lub które im się znudziły, a to wszystko w otoczeniu masy atrakcji, które przygotowali partnerzy wydarzenia.

Udział i sprzedaż są bezpłatne zarówno dla sprzedających, jak i kupujących, rejestracja na stronie https://bialoleckibazarzabawek.evenea.pl/ jest wymagana wyłącznie dla Sprzedających do rezerwacji miejsca.

Strona wydarzenia : https://www.facebook.com/events/363624907696499/
W przypadku pytań prosimy o kontakt mailowy z organizatorami pod adresem mailowym: bialoleckibazar@gmail.com

Serdecznie zapraszamy do udziału :-)