Warsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z CukrzycąNOWI AMBASADORZY FUNDACJI!Niezmiernie miło nam poinformować, że 15 listopada oficjalnie powiększyła się grupa Ambasadorów Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą! W skład tego szacownego grona weszły osoby z różnych branż i środowisk, które zdecydowały się zaangażować w działalność fundacji.Budowa Pętli Android APS - PoznańKolejne spotkanie z budowy pętli Android APS odbędzie się 18 stycznia 2020 r. w Poznaniu.

KUPUJ  TANIEJ  w Diabetyk24  i  WSPIERAJ Podopiecznych Fundacji !!!

Niezmiernie miło nam poinformować, iż Fundacja nawiązała współpracę ze ulubionym przez wszystkich Diabetyków sklepem Diabetyk24.

Jej efektem jest program rabatowy dla Naszych Podopiecznych, w ramach którego można zaoszczędzić na zakupach internetowych 5% jednocześnie wspierając działalność Fundacji (Diabetyk24 przekazuje część zysku ze sprzedaży na działania statutowe Fundacji) !!!

Wykaz kategorii, na jakie obowiązuje kod zniżkowy:

- igły do penów i do insuliny,

- żywność dla diabetyków,

- glukoza płynna i w tabletkach,

- plastry zabezpieczające wkłucia i sensory,

- suplementy diety.

Istnieje również możliwość zakupu BLUCON Nightrider w cenie 500,00. Osoby zainteresowane  proszone są o kontakt z Fundacją.

Aby skorzystać ze zniżki i wesprzeć Fundację, należy złożyć zamówienie w następujący sposób:

Na stronę Diabetyk24 wchodzimy za pomocą tego linka:

przy zamówieniu podajemy kod rabatowy: 5%FdDzCiks

Aby sfinansować zakupy BEZPOŚREDNIO z SUBKONTA należy:

1. w kroku płatności za zamówienie należy wybrać opcję „SAMODZIELNY PRZELEW BANKOWY”
  2. w komentarzu do zamówienia wpisujemy: „dane do faktury PROFORMA: Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą, ul. Szpitalna5/16, 00-031 Warszawa, NIP:525 15 80 629, dla ….(imię i nazwisko Podopiecznego) …