II Białołęcki Bazar Zabawek UżywanychSerdecznie zapraszamy na II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych, który odbędzie się dniu 19 maja 2019 r. w godzinach 10-14 w Parku Picassa na warszawskim Tarchominie. Na miejscu nie zabraknie również nas!Zagraj z nami w Walecznych!Wznawiamy zapisy do fundacyjnej drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa! Zapraszamy do zgłaszania się wszystkich, którzy chcieliby zagrać w naszych barwach w turnieju Insulin On Board Cup w dniach 15-16 czerwca w Warszawie!Nowe koszulki dla piłkarzy!Prezentujemy nowe koszulki, w których grać będą zawodnicy fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!NOWE TECHNOLOGIE – warsztaty dla LEKARZYSerdecznie zapraszamy do udziału w BEZPŁATNYCH WARSZTATACH poświęconych możliwościom wykorzystania NOWYCH TECHNOLOGII w monitorowaniu glikemii i systemie pętli opartej na opensorsowych rozwiązaniach.Turniej koszykówki za nami!30 marca wzięliśmy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+ pod hasłem "Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!".KURS dla SPOŁECZNYCH EDUKATORÓW DIABETOLOGICZNYCHZgłoszenia przyjmujemy do 17.04.2019.INSULIN ON BOARD CUP 2019’W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski„INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!Porady dietetyczne ON-LINE!Zapraszamy do zapisów!

KUPUJ  TANIEJ  w Diabetyk24  i  WSPIERAJ Podopiecznych Fundacji !!!

Niezmiernie miło nam poinformować, iż Fundacja nawiązała współpracę ze ulubionym przez wszystkich Diabetyków sklepem Diabetyk24.

Jej efektem jest program rabatowy dla Naszych Podopiecznych, w ramach którego można zaoszczędzić na zakupach internetowych 5% jednocześnie wspierając działalność Fundacji (Diabetyk24 przekazuje część zysku ze sprzedaży na działania statutowe Fundacji) !!!

Wykaz kategorii, na jakie obowiązuje kod zniżkowy:

- igły do penów i do insuliny,

- żywność dla diabetyków,

- glukoza płynna i w tabletkach,

- plastry zabezpieczające wkłucia i sensory,

- suplementy diety.

Istnieje również możliwość zakupu BLUCON Nightrider w cenie 500,00. Osoby zainteresowane  proszone są o kontakt z Fundacją.

Aby skorzystać ze zniżki i wesprzeć Fundację, należy złożyć zamówienie w następujący sposób:

Na stronę Diabetyk24 wchodzimy za pomocą tego linka:

przy zamówieniu podajemy kod rabatowy: 5%FdDzCiks

Aby sfinansować zakupy BEZPOŚREDNIO z SUBKONTA należy:

1. w kroku płatności za zamówienie należy wybrać opcję „SAMODZIELNY PRZELEW BANKOWY”
  2. w komentarzu do zamówienia wpisujemy: „dane do faktury PROFORMA: Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą, ul. Szpitalna5/16, 00-031 Warszawa, NIP:525 15 80 629, dla ….(imię i nazwisko Podopiecznego) …