II Białołęcki Bazar Zabawek UżywanychSerdecznie zapraszamy na II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych, który odbędzie się dniu 19 maja 2019 r. w godzinach 10-14 w Parku Picassa na warszawskim Tarchominie. Na miejscu nie zabraknie również nas!Zagraj z nami w Walecznych!Wznawiamy zapisy do fundacyjnej drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa! Zapraszamy do zgłaszania się wszystkich, którzy chcieliby zagrać w naszych barwach w turnieju Insulin On Board Cup w dniach 15-16 czerwca w Warszawie!Nowe koszulki dla piłkarzy!Prezentujemy nowe koszulki, w których grać będą zawodnicy fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!NOWE TECHNOLOGIE – warsztaty dla LEKARZYSerdecznie zapraszamy do udziału w BEZPŁATNYCH WARSZTATACH poświęconych możliwościom wykorzystania NOWYCH TECHNOLOGII w monitorowaniu glikemii i systemie pętli opartej na opensorsowych rozwiązaniach.Turniej koszykówki za nami!30 marca wzięliśmy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+ pod hasłem "Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!".KUPUJ  TANIEJ  w Diabetyk24  i  WSPIERAJ Podopiecznych Fundacji !!!KURS dla SPOŁECZNYCH EDUKATORÓW DIABETOLOGICZNYCHZgłoszenia przyjmujemy do 17.04.2019.INSULIN ON BOARD CUP 2019’W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski„INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!

Porady dietetyczne ON-LINE!

Serdecznie zapraszany na marcowe spotkania Akademii Diabetyka!

01.04.2019 w godzinach 17-19 zapraszamy do wzięcia udziału w poradach dietetycznych (trwające 30 min), korzystając z platformy SKYPE.
Osoby zainteresowane prosimy o zgłoszenia mailowe: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl (z podaniem proponowanej godziny), w odpowiedzi zwrotnej dostaną Państwo szczegółowe informacje dotyczące konsultacji.