Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!

Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Podobnie jak w ubiegłych latach, turniej połączony jest z akcją społeczną: Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!

Po raz kolejny, jako Fundacja wystąpimy w podwójnej roli: organizujemy i prowadzimy punkt informacyjny dotyczący cukrzycy oraz wystawiamy drużynę do turnieju, która składa się z osób związanych z fundacją (podopieczni, rodzice, przyjaciele).

Zapraszamy wszystkich do kibicowania od godziny 9.00 w hali BOS przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie!

Więcej informacji o turnieju:  http://razemdlabialoleki.waw.pl/?p=7527