Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

BAL KARNAWAŁOWY 2019

Co to była za noc! Dnia 23 lutego, w Hotelu Gromada w Warszawie, odbył się Bal Karnawałowy dla rodzin oraz Przyjaciół Naszej Fundacji. Zabawa trwała do białego rana, urozmiaciła ją lekcja tańca prowadzona przez instruktorów tańca Akademii Tańca Sulewscy. Dziękujemy wszystkim za liczną obecność. Bal oraz loteria, z której dochód przeznaczamy na zbliżające się zabiegi rehabilitacyjne laseroterapii, nie odbyłyby się, gdyby nie Nasi Sponsorzy: Jarosław Jach, AIRO- Centrum Aktywnej Rozrywki, Dom Kultury ŚWIT, LEMAX TOUR, Polski Związek Piłki Nożnej, BMW Bawaria Motors, Sklep internetowy Kurnik Galeria, Shake Your Head, Park Rozrywki JULINEK, SPA Bylinowa, NESTLE Polska, Firma KosmetycznA BELL, GRONEK.pl, BHP Centrum Falenica Mariusz Chojnacki, firma Densply, INSTYTUT URODY Agnieszka Jasińska, STUDIO JOANNY- K. W imieniu swoim oraz Podopiecznych składamy wyrazy wdzięczności za Państwa wspaniały gest. Do zobaczenia za rok!