ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

BAL KARNAWAŁOWY 2019

Co to była za noc! Dnia 23 lutego, w Hotelu Gromada w Warszawie, odbył się Bal Karnawałowy dla rodzin oraz Przyjaciół Naszej Fundacji. Zabawa trwała do białego rana, urozmiaciła ją lekcja tańca prowadzona przez instruktorów tańca Akademii Tańca Sulewscy. Dziękujemy wszystkim za liczną obecność. Bal oraz loteria, z której dochód przeznaczamy na zbliżające się zabiegi rehabilitacyjne laseroterapii, nie odbyłyby się, gdyby nie Nasi Sponsorzy: Jarosław Jach, AIRO- Centrum Aktywnej Rozrywki, Dom Kultury ŚWIT, LEMAX TOUR, Polski Związek Piłki Nożnej, BMW Bawaria Motors, Sklep internetowy Kurnik Galeria, Shake Your Head, Park Rozrywki JULINEK, SPA Bylinowa, NESTLE Polska, Firma KosmetycznA BELL, GRONEK.pl, BHP Centrum Falenica Mariusz Chojnacki, firma Densply, INSTYTUT URODY Agnieszka Jasińska, STUDIO JOANNY- K. W imieniu swoim oraz Podopiecznych składamy wyrazy wdzięczności za Państwa wspaniały gest. Do zobaczenia za rok!