PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

Wznawiamy nabór do drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa

Po zimowej przerwie wracamy z naborem do naszej fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa, ponieważ już w marcu czekają nas HALOWE MISTRZOSTWA POLSKI W PIŁCE NOŻNEJ DZIECI Z CUKRZYCĄ! W związku z tym wznawiamy nabór dla chłopców i dziewczynek w dwóch kategoriach wiekowych: Roczniki 2004-2007 oraz 2008 i młodsi.

Mistrzostwa odbędą się w dniach 8-10 marca w Suchym Lesie k. Poznania. W  tym roku turniej będzie miał charakter międzynarodowy,  bowiem wezmą w nim udział także drużyny z Anglii. Jak co roku na wszystkich uczestników czeka wiele atrakcji również pozapiłkarskich, takich jak koncerty i przedstawienia. Jak zwykle odwiedzą nas także znakomici goście ze świata sportu.

Na turnieju obecni będą trenerzy Reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą, dlatego dobra postawa na zawodach jest najkrótszą drogą do otrzymania powołania do reprezentacji na mecze w przyszłości.

Więcej informacji na oficjalnej stronie mistrzostw: www.diabeticcup.pl

Organizatorzy finansują wyłącznie nocleg oraz wyżywienie dla zawodników. Przejazd oraz noclegi dla opiekunów we własnym zakresie.

Zgłoszenia na turniej przyjmujemy do 4 lutego na nasz adres mailowy: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl

W zgłoszeniu prosimy podać:

Imię i Nazwisko, nr PESEL dziecka, imię i nazwisko opiekuna, tel. kontaktowy, e-mail. Prosimy także o informację, czy zarezerwować Państwu nocleg oraz na ile osób (ok. 200-250zł od osoby za dwie noce – dokładny koszt podamy, gdy poznamy liczbę uczestników).

Dla dzieci jadących samemu i nie mających możliwości transportu, postaramy się zorganizować przejazd z organizatorami i innymi uczestnikami (ilość miejsc ograniczona). Informujemy, że samemu mogą jechać jedynie dzieci ze starszej grupy wiekowej (roczniki 2004-2007).

Obowiązek wysłania zgłoszenia dotyczy także osób, które w ubiegłym roku brały udział w mistrzostwach i meczach reprezentacji.

W razie jakichkolwiek pytań, pozostajemy do dyspozycji.