Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Warsztaty edukacyjne "Słodka Szkoła" w Kielcach i RadomiuSerdecznie zapraszamy na kolejne spotkania z cyklu warsztatów edukacyjnych Słodka Szkoła, organizowane przez firmę Ascenscia Diabetes Care, producenta glukometrów Contour.Monitoring glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeJuż wkrótce będzie możliwość zdalnego monitoringu glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeZabiegi laseroterapii- marzec 2019Zapraszamy do zapisówBAL KARNAWAŁOWY 2019Relacja z Fundacyjnej zabawy karnawałowejROZPOCZYNAMY WSPÓŁPRACĘ Z INSTYTUTEM DIABETOLOGIIBardzo miło nam poinformować, że w ostatnim czasie nawiązaliśmy współpracę z Instytutem Diabetologii Pani prof. dr hab. med. Ewy Pańkowskiej.NOWE TECHNOLOGIE - WARSZTATY17 lutego odbył się kolejny warsztat, na którym instruowaliśmy naszych podopiecznych oraz ich rodziców w konfigurowaniu ich prywatnej instancji Nightscout w Fundacyjnej chmurze obliczeniowej.

FUNDACJA POZYSKAŁA NOWEGO PARTNERA, AGENCJĘ SPORTOWO – MENEDŻERSKĄ STANISZEWSKI FOOTBALL AGENCY.

Partner Fundacji - Agencja Staniszewski Football Agency zadeklarował wsparcie naszych działań w polskim środowisku piłkarskim m.in. poprzez mianowanie Ambasadorów Fundacji upowszechniających informację o cukrzycy typu 1, propagujących wsparcie 1% Fundacji, uczestniczących we wspólnie organizowanych wydarzeniach. Informacje o wspólnych projektach będziemy na bieżąco zamieszczać na naszej stronie internetowej.