PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

Za nami pierwsze zgrupowania Reprezentacji!

Za nami pierwsze zgrupowania reprezentacji Polski młodych diabetyków!

W sobotę w Warszawie spotkali się reprezentanci ze starszego rocznika (2004-2007) i rozegrali dwa mecze sparingowe, raz zwyciężając i raz przegrywając, a następnie w ramach integracji zwiedzili stadion i muzeum Legii Warszawa. Dzień później w Poznaniu zawodnicy z rocznika 2008 i młodsi, rozegrali dwa mecze towarzyskie, oba zakończone zwycięstwem! W trakcie spotkań odwiedzili nas również znakomici sportowcy - Michał Jeliński, Szymon Ziółkowski, Paweł Wojtala, Bartosz Bosacki oraz Łukasz Trałka. Zdjęcia z nimi były dodatkową atrakcją dla wszystkich małych piłkarzy. Panowie - serdecznie dziękujemy!

Dziękujemy wszystkim za obecność, a kibicom za doping! W 2019 roku czekają nas pierwsze oficjalne spotkania, mistrzostwa Polski i wiele innych wydarzeń z udziałem naszych drużyn. Do zobaczenia!