ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

Za nami pierwsze zgrupowania Reprezentacji!

Za nami pierwsze zgrupowania reprezentacji Polski młodych diabetyków!

W sobotę w Warszawie spotkali się reprezentanci ze starszego rocznika (2004-2007) i rozegrali dwa mecze sparingowe, raz zwyciężając i raz przegrywając, a następnie w ramach integracji zwiedzili stadion i muzeum Legii Warszawa. Dzień później w Poznaniu zawodnicy z rocznika 2008 i młodsi, rozegrali dwa mecze towarzyskie, oba zakończone zwycięstwem! W trakcie spotkań odwiedzili nas również znakomici sportowcy - Michał Jeliński, Szymon Ziółkowski, Paweł Wojtala, Bartosz Bosacki oraz Łukasz Trałka. Zdjęcia z nimi były dodatkową atrakcją dla wszystkich małych piłkarzy. Panowie - serdecznie dziękujemy!

Dziękujemy wszystkim za obecność, a kibicom za doping! W 2019 roku czekają nas pierwsze oficjalne spotkania, mistrzostwa Polski i wiele innych wydarzeń z udziałem naszych drużyn. Do zobaczenia!