II Białołęcki Bazar Zabawek UżywanychSerdecznie zapraszamy na II Białołęcki Bazar Zabawek Używanych, który odbędzie się dniu 19 maja 2019 r. w godzinach 10-14 w Parku Picassa na warszawskim Tarchominie. Na miejscu nie zabraknie również nas!Zagraj z nami w Walecznych!Wznawiamy zapisy do fundacyjnej drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa! Zapraszamy do zgłaszania się wszystkich, którzy chcieliby zagrać w naszych barwach w turnieju Insulin On Board Cup w dniach 15-16 czerwca w Warszawie!Nowe koszulki dla piłkarzy!Prezentujemy nowe koszulki, w których grać będą zawodnicy fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!NOWE TECHNOLOGIE – warsztaty dla LEKARZYSerdecznie zapraszamy do udziału w BEZPŁATNYCH WARSZTATACH poświęconych możliwościom wykorzystania NOWYCH TECHNOLOGII w monitorowaniu glikemii i systemie pętli opartej na opensorsowych rozwiązaniach.Turniej koszykówki za nami!30 marca wzięliśmy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+ pod hasłem "Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!".KUPUJ  TANIEJ  w Diabetyk24  i  WSPIERAJ Podopiecznych Fundacji !!!KURS dla SPOŁECZNYCH EDUKATORÓW DIABETOLOGICZNYCHZgłoszenia przyjmujemy do 17.04.2019.INSULIN ON BOARD CUP 2019’W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski„INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!

Za nami pierwsze zgrupowania Reprezentacji!

Za nami pierwsze zgrupowania reprezentacji Polski młodych diabetyków!

W sobotę w Warszawie spotkali się reprezentanci ze starszego rocznika (2004-2007) i rozegrali dwa mecze sparingowe, raz zwyciężając i raz przegrywając, a następnie w ramach integracji zwiedzili stadion i muzeum Legii Warszawa. Dzień później w Poznaniu zawodnicy z rocznika 2008 i młodsi, rozegrali dwa mecze towarzyskie, oba zakończone zwycięstwem! W trakcie spotkań odwiedzili nas również znakomici sportowcy - Michał Jeliński, Szymon Ziółkowski, Paweł Wojtala, Bartosz Bosacki oraz Łukasz Trałka. Zdjęcia z nimi były dodatkową atrakcją dla wszystkich małych piłkarzy. Panowie - serdecznie dziękujemy!

Dziękujemy wszystkim za obecność, a kibicom za doping! W 2019 roku czekają nas pierwsze oficjalne spotkania, mistrzostwa Polski i wiele innych wydarzeń z udziałem naszych drużyn. Do zobaczenia!