KONSULTACJE INDYWIDUALNE. PSYCHOLOG. DIETETYK.OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCĘ TYPU 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.Sierpniowe promocje w Diabetyk24 dla podopiecznych fundacjiZachęcamy do skorzystania z oferty promocyjnej w sklepie stacjonarnym Diabetyk24Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!

Reprezentacja ma już stroje!

Bardzo miło nam poinformować, że nasza piłkarska reprezentacja Polski Dzieci z Cukrzyca, może się już pochwalić swoimi strojami, w których niedługo będzie reprezentować nasz kraj na arenie międzynarodowej.

Dziękujemy firmom Hochland Polska sp. z o.o. oraz Onix sp. z o.o. za ufundowanie strojów dla zawodników, a także  Nestlé Polska S.A., Oddział Nestle Waters za ufundowaniu bluz dla trenerów.

Za pozyskanie sponsorów i wielki wkład w tworzenie naszej drużyny, serdeczne podziękowania również dla trenera młodszego rocznika reprezentacji, Mikołaja Illukowicza, prezentującego stroje wraz z podopiecznym ; )

Pierwsze zgrupowania reprezentacji już w najbliższy weekend:  24 listopada na boisku, przy ul. Księcia Bolesława 1/3 w Warszawie, dla roczników 2004-2007 kierowana przez trenerów Michała Urbańskiego i Pawła Staniszewskiego, gdzie rozegramy dwa mecze sparingowe, a druga dzień później w Poznaniu o godzinie 13 na w Hali Sportowej OSIR w Tarnowie Podgórnym, gdzie również zgramy mecze sparingowe. Zapraszamy do kibicowania!