PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

Reprezentacja ma już stroje!

Bardzo miło nam poinformować, że nasza piłkarska reprezentacja Polski Dzieci z Cukrzyca, może się już pochwalić swoimi strojami, w których niedługo będzie reprezentować nasz kraj na arenie międzynarodowej.

Dziękujemy firmom Hochland Polska sp. z o.o. oraz Onix sp. z o.o. za ufundowanie strojów dla zawodników, a także  Nestlé Polska S.A., Oddział Nestle Waters za ufundowaniu bluz dla trenerów.

Za pozyskanie sponsorów i wielki wkład w tworzenie naszej drużyny, serdeczne podziękowania również dla trenera młodszego rocznika reprezentacji, Mikołaja Illukowicza, prezentującego stroje wraz z podopiecznym ; )

Pierwsze zgrupowania reprezentacji już w najbliższy weekend:  24 listopada na boisku, przy ul. Księcia Bolesława 1/3 w Warszawie, dla roczników 2004-2007 kierowana przez trenerów Michała Urbańskiego i Pawła Staniszewskiego, gdzie rozegramy dwa mecze sparingowe, a druga dzień później w Poznaniu o godzinie 13 na w Hali Sportowej OSIR w Tarnowie Podgórnym, gdzie również zgramy mecze sparingowe. Zapraszamy do kibicowania!