Warsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z CukrzycąNOWI AMBASADORZY FUNDACJI!Niezmiernie miło nam poinformować, że 15 listopada oficjalnie powiększyła się grupa Ambasadorów Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą! W skład tego szacownego grona weszły osoby z różnych branż i środowisk, które zdecydowały się zaangażować w działalność fundacji.Budowa Pętli Android APS - PoznańKolejne spotkanie z budowy pętli Android APS odbędzie się 18 stycznia 2020 r. w Poznaniu.

Rusza fundacyjny BASEN oraz KOSZYKÓWKA i SIATKÓWKA

Serdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami

do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU.

Termin:

każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 16.00-17.00

od dnia 4.11.2018r.

Miejsce:

DOSiR "Prawy Brzeg"

ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA

ZAPISY:

Zgłoszenia przyjmujemy mailowo:fundacja@fundacja-cukrzyca.pl i pod nr tel. / SMS 602 586 071

WEJŚCIE na basen:

tylko za okazaniem karnetu FUNDACJI (karnety wydawane na zajęciach 18.11.)

zajęcia 4.11.2018. - bez karnetu, zgłoszenie mail lub tel.

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA

PIERWSZEŃSTWO PRZY ZAPISACH MAJĄ OCZYWIŚCIE SUBKONTOWICZE

Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘ

Termin:

każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 17.00-19.00