Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

KONKURS FOTOGRAFICZNY MAGAZYNU SUGARFRIK

Magazayn Sugarfrik po raz 8. ogłasza konkurs „Diabetycy Podróżnicy”. Wysyłajcie swoje wakacyjne zdjęcie z motywem szugarfrikowym w tle.

„Motywem szugarfrikowym” może być:

* dowolne papierowe wydanie Szugarfrika
* nasze logo
* nasza nazwa
* adres strony www

…ułożone z kamyków, muszelek, czegokolwiek, co napotkacie na wakacyjnych szlakach. Liczy się pomysł i kreatywność! Puśćcie wodze fantazji i pokażcie nam, że nawet w wakacje o nas pamiętacie! Najciekawsze zdjęcia nagrodzimy i zamieścimy we wrześniowym wydaniu.

Nagrody:

5 książek pt.: „Wygraj z cukrem” Patrika Olssona i Larsa-Erika Litsfeldta, które ukaże się nakładem Wydawnictwa Otwarte

5 książek pt.: „Kuchnia dla diabetyków. Smaki świata” Doroty Drozd, Wydawnictwo RM

Zdjęcia wysyłajcie na nasz adres:redakcja@szugarfrik.pl lub za pośrednictwem naszego profilu na fb www.facebook.com/szugarfrik do 10 września 2018 r.

W wiadomości zamieśćcie klauzulę „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu dla potrzeb konkursu, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych.(Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.)”. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.)”