Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z Cukrzycą

KONKURS FOTOGRAFICZNY MAGAZYNU SUGARFRIK

Magazayn Sugarfrik po raz 8. ogłasza konkurs „Diabetycy Podróżnicy”. Wysyłajcie swoje wakacyjne zdjęcie z motywem szugarfrikowym w tle.

„Motywem szugarfrikowym” może być:

* dowolne papierowe wydanie Szugarfrika
* nasze logo
* nasza nazwa
* adres strony www

…ułożone z kamyków, muszelek, czegokolwiek, co napotkacie na wakacyjnych szlakach. Liczy się pomysł i kreatywność! Puśćcie wodze fantazji i pokażcie nam, że nawet w wakacje o nas pamiętacie! Najciekawsze zdjęcia nagrodzimy i zamieścimy we wrześniowym wydaniu.

Nagrody:

5 książek pt.: „Wygraj z cukrem” Patrika Olssona i Larsa-Erika Litsfeldta, które ukaże się nakładem Wydawnictwa Otwarte

5 książek pt.: „Kuchnia dla diabetyków. Smaki świata” Doroty Drozd, Wydawnictwo RM

Zdjęcia wysyłajcie na nasz adres:redakcja@szugarfrik.pl lub za pośrednictwem naszego profilu na fb www.facebook.com/szugarfrik do 10 września 2018 r.

W wiadomości zamieśćcie klauzulę „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu dla potrzeb konkursu, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych.(Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.)”. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.)”