PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

ZAPRASZAMY NA MECZ POLSKA-LITWA!

Zapraszamy Was na ostatni sprawdzian biało-czerwonych przed mistrzostwami świata w Rosji, czyli mecz towarzyski Polska – Litwa, który zostanie rozegrany 12 czerwca o godzinie 18:00 na PGE Narodowym.

Dzięki uprzejmości Polskiego Związku Piłki Nożnej, mamy możliwość bezpłatnego wejścia na ten mecz, dlatego jeśli dzieciaki chcą się wybrać z nami, prosimy o wiadomość mailową, zawierającą następujące dane DO WTORKU 5.06. DO GODZ. 20.00:

1. imię, nazwisko, PESEL dziecka
  2. imię, nazwisko, PESEL opiekuna (formuła: 1 dziecko + 1 opiekun)

UWAGA: samodzielnie mogą iść dzieci od 13 roku życia, młodsze z opiekunem

PROSIMY O INFORMACJĘ, CZY DZIECKO IDZIE SAMO, CZY Z OPIEKUNEM

Informacje te są niezbędne podczas procesu weryfikacji danych koniecznego do zamówienia biletów na mecze reprezentacji Polski.

Wszyscy będziemy razem z innymi dziećmi i rodzicami z Akademii piłkarskich i innych stowarzyszeń, fundacji, domów dziecka na jednej trybunie i razem będziemy też mieli zorganizowany doping dla biało-czerwonych :) Zachęcamy, żeby w związku z tym wszyscy ubrali się na… biało-czerwono oczywiście :)