ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

ZAPRASZAMY NA MECZ POLSKA-LITWA!

Zapraszamy Was na ostatni sprawdzian biało-czerwonych przed mistrzostwami świata w Rosji, czyli mecz towarzyski Polska – Litwa, który zostanie rozegrany 12 czerwca o godzinie 18:00 na PGE Narodowym.

Dzięki uprzejmości Polskiego Związku Piłki Nożnej, mamy możliwość bezpłatnego wejścia na ten mecz, dlatego jeśli dzieciaki chcą się wybrać z nami, prosimy o wiadomość mailową, zawierającą następujące dane DO WTORKU 5.06. DO GODZ. 20.00:

1. imię, nazwisko, PESEL dziecka
  2. imię, nazwisko, PESEL opiekuna (formuła: 1 dziecko + 1 opiekun)

UWAGA: samodzielnie mogą iść dzieci od 13 roku życia, młodsze z opiekunem

PROSIMY O INFORMACJĘ, CZY DZIECKO IDZIE SAMO, CZY Z OPIEKUNEM

Informacje te są niezbędne podczas procesu weryfikacji danych koniecznego do zamówienia biletów na mecze reprezentacji Polski.

Wszyscy będziemy razem z innymi dziećmi i rodzicami z Akademii piłkarskich i innych stowarzyszeń, fundacji, domów dziecka na jednej trybunie i razem będziemy też mieli zorganizowany doping dla biało-czerwonych :) Zachęcamy, żeby w związku z tym wszyscy ubrali się na… biało-czerwono oczywiście :)