Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z Cukrzycą

ZAPRASZAMY NA MECZ POLSKA-LITWA!

Zapraszamy Was na ostatni sprawdzian biało-czerwonych przed mistrzostwami świata w Rosji, czyli mecz towarzyski Polska – Litwa, który zostanie rozegrany 12 czerwca o godzinie 18:00 na PGE Narodowym.

Dzięki uprzejmości Polskiego Związku Piłki Nożnej, mamy możliwość bezpłatnego wejścia na ten mecz, dlatego jeśli dzieciaki chcą się wybrać z nami, prosimy o wiadomość mailową, zawierającą następujące dane DO WTORKU 5.06. DO GODZ. 20.00:

1. imię, nazwisko, PESEL dziecka
  2. imię, nazwisko, PESEL opiekuna (formuła: 1 dziecko + 1 opiekun)

UWAGA: samodzielnie mogą iść dzieci od 13 roku życia, młodsze z opiekunem

PROSIMY O INFORMACJĘ, CZY DZIECKO IDZIE SAMO, CZY Z OPIEKUNEM

Informacje te są niezbędne podczas procesu weryfikacji danych koniecznego do zamówienia biletów na mecze reprezentacji Polski.

Wszyscy będziemy razem z innymi dziećmi i rodzicami z Akademii piłkarskich i innych stowarzyszeń, fundacji, domów dziecka na jednej trybunie i razem będziemy też mieli zorganizowany doping dla biało-czerwonych :) Zachęcamy, żeby w związku z tym wszyscy ubrali się na… biało-czerwono oczywiście :)