Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Warsztaty edukacyjne "Słodka Szkoła" w Kielcach i RadomiuSerdecznie zapraszamy na kolejne spotkania z cyklu warsztatów edukacyjnych Słodka Szkoła, organizowane przez firmę Ascenscia Diabetes Care, producenta glukometrów Contour.Monitoring glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeJuż wkrótce będzie możliwość zdalnego monitoringu glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeZabiegi laseroterapii- marzec 2019Zapraszamy do zapisówBAL KARNAWAŁOWY 2019Relacja z Fundacyjnej zabawy karnawałowejROZPOCZYNAMY WSPÓŁPRACĘ Z INSTYTUTEM DIABETOLOGIIBardzo miło nam poinformować, że w ostatnim czasie nawiązaliśmy współpracę z Instytutem Diabetologii Pani prof. dr hab. med. Ewy Pańkowskiej.NOWE TECHNOLOGIE - WARSZTATY17 lutego odbył się kolejny warsztat, na którym instruowaliśmy naszych podopiecznych oraz ich rodziców w konfigurowaniu ich prywatnej instancji Nightscout w Fundacyjnej chmurze obliczeniowej.

ZAPRASZAMY NA MECZ POLSKA-LITWA!

Zapraszamy Was na ostatni sprawdzian biało-czerwonych przed mistrzostwami świata w Rosji, czyli mecz towarzyski Polska – Litwa, który zostanie rozegrany 12 czerwca o godzinie 18:00 na PGE Narodowym.

Dzięki uprzejmości Polskiego Związku Piłki Nożnej, mamy możliwość bezpłatnego wejścia na ten mecz, dlatego jeśli dzieciaki chcą się wybrać z nami, prosimy o wiadomość mailową, zawierającą następujące dane DO WTORKU 5.06. DO GODZ. 20.00:

1. imię, nazwisko, PESEL dziecka
  2. imię, nazwisko, PESEL opiekuna (formuła: 1 dziecko + 1 opiekun)

UWAGA: samodzielnie mogą iść dzieci od 13 roku życia, młodsze z opiekunem

PROSIMY O INFORMACJĘ, CZY DZIECKO IDZIE SAMO, CZY Z OPIEKUNEM

Informacje te są niezbędne podczas procesu weryfikacji danych koniecznego do zamówienia biletów na mecze reprezentacji Polski.

Wszyscy będziemy razem z innymi dziećmi i rodzicami z Akademii piłkarskich i innych stowarzyszeń, fundacji, domów dziecka na jednej trybunie i razem będziemy też mieli zorganizowany doping dla biało-czerwonych :) Zachęcamy, żeby w związku z tym wszyscy ubrali się na… biało-czerwono oczywiście :)