ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

ŚRÓDMIEŚCIE DZIAŁA. Święto Inicjatyw Społecznych V EDYCJA

Tegoroczna edycja "Śródmieście Działa. Święto Inicjatyw Społecznych" odbędzie się 9 czerwca 2018 w godz. 12.00-17.00.

UWAGA, NOWA LOKALIZACJA!
W tym roku zapraszamy na teren Centrum Wspierania Rodzin "Rodzinna Warszawa", ul. Stara 4 (przy Parku Fontann).

Spędź dzień z rodziną wśród inspirujących ludzi, weź udział w kreatywnych zajęciach dla osób w każdym wieku i poznaj organizacje pozarządowe i instytucje, które działają w Twojej okolicy!

Śródmiejskie instytucje i organizacje pozarządowe zapraszają warszawianki i warszawiaków do udziału w swoim święcie - wydarzeniu „Śródmieście Działa!”. Spotykamy się 9 czerwca 2018 r. w godz. 12 - 17 na w parku przed Centrum Wspierania Rodzin „Rodzinna Warszawa”, gdzie już po raz piąty będą czekały na Was atrakcje przygotowane przez społeczników: warsztaty filmowe, konkursy kulinarne i muzyczne, wspólne tworzenie biżuterii, slow jogging, pokaz pracy średniowiecznej mennicy i wiele, wiele innych. Wydarzenie zakończy koncert „Zapisane w listach” Fundacji Act4Art.