PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

DZIEŃ DZIECKA z FUNDACJĄ 2018

DZIEŃ DZIECKA z Fundacją

termin: 26-27 maja 2018r.

miejsce: BARTBO Park Rozrywki Aktywnej, Butryny k. Olsztyna

www.bartbo-parkrozrywki.pl

charakter imprezy: SURVIVAL

dla kogo: dzieci i młodzież z cukrzycą typu 1

powyżej 9 r.ż. – samodzielnie

dzieci młodsze z opiekunem (jednym)

koszt: dzieci - BEZPŁATNIE

opiekunowie – 100 zł/pobyt (dojazd, nocleg, wyżywienie, bez atrakcji na terenie Parku)

Opłatę za opiekuna prosimy wpłacic na konto fundacji PO OTRZYMANIU MAILA Z POTWIERDZENIEM UCZESTNICTWA
  • Bz WBK: 75 1090 1043 0000 0000 0501 2655
z dopiskiem: Dzień Dziecka imię i nazwisko dziecka

W ramach imprezy zapewniamy:

- nocleg w namiotach wojskowych, na łóżkach polowych (koce)

- wyżywienie: obiad i kolacja w dniu przyjazdu; śniadanie, II śniadanie i obiad w dniu wyjazdu

- opiekę wychowawczą i diabetologiczną dla dzieci jadących bez rodziców

- moc dwudniowych atrakcji w Parku

- przejazd autokarem Warszawa – Bartbo – Warszawa

UWAGA: uczestnicy we własnym zakresie przywożą ŚPIWORY i poduszki

Wyjazd i zbiórka z Palcu Bankowego 26.05.2018. godz. 8:00, powrót 27.05.2018. ok. 20:00

ZGŁOSZENIA:

mailem: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl

Z podaniem:

imienia i nazwiska dziecka, PESEL uczestnika, tel. kontaktowego do rodzica i opcjonalnie imienia i nazwiska opiekuna dziecka poniżej 9 r.ż.

Dzieci jadące bez opiekunów: podanie przeliczników doposiłkowych i insulino-wrażliwości (korekta na dzień i na noc) i oczywiście wyposażenie dziecka w zapasowe wkłucie, podpisany glukometr, etc.

Informację o zakwalifikowaniu przekażemy mailem zwrotnym

Ilość miejsc ograniczona – decyduje kolejność zgłoszeń, 70% miejsc zarezerwowanych dla SUBKONTOWICZÓW Fundacji

UWAGA: odwołania uczestnictwa przyjmujemy do dnia 21 maja (poniedziałek) !!!, Odwołanie po tym terminie oznacza poniesienie kosztów uczestnictwa w kwocie 250,00 zł/dziecko, 100 zł/opiekun